PodržimoNaše

Uživanje u Istri nadomak Brijuna i Pule! 3 dana/2 noći s buffet doručkom u Villetta Phasiana u Fažani, uz 2 sata finske saune i aromatične kupke sa hidromasažom, sve za dvoje za 999kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Rustikalno uređene sobe s intimnim wellnessom i barom idealna su lokacija za romantičan bijeg u dvoje! Svaki kupac ostvaruje dodatnih 25% popusta na masažu po izboru koju plaća i rezervira unaprijed na licu mjesta. Ponuda se može iskoristiti do 15.12.18.

Boutique hotel raspolaže sa 21 individualno uređenom sobom, intimnim privatnim wellnessom, barom La Barchetta s terasom s pogledom na more i unutrašnjom terasom s kaminom. 

Hotel Villetta Phasiana nalazi se pored crkve Sv. Kuzme i Damjana na glavnom trgu u Fažani, 20-ak metara od mora. 

Svaka soba je jedinstvena te svojim rustikalnim stilom sobe se savršeno uklapaju u povijesni karakter Villette Phasiane pružajući intimu i privatnost svakom gostu. Istodobno, svaka je soba klimatizirana, opremljena mini barom, osobnim sefom, sušilom za kosu, telefonom, satelitskom LCD televizijom te brzim Wi-Fi internetom pružajući komfort svakom modernom putniku. 

Hotel je otvoren tijekom cijele godine te nudi usluge noćenja s doručkom.

Viletta Phasiana je od 2008. godine ponosni član organizacije Schlosshotels & Herrenhäuser.

Schlosshotels & Herrenhäuser je udruženje jedinstvenih i romantičnih hotela s pričom, te povijesnih vila i restorana sa prostora Austrije, Njemačke, Češke, Slovačke, Mađarske, Slovenije, Hrvatske i sjeverne Italije. Ova renomirana grupacija povijesnih hotela obuhvaća neke od najluksuznijih povijesnih palača i gospodskih kuća ovog dijela Europe, a svaki od tih jedinstvenih i specifičnih hotela i restorana s karakterom čuva i ponosno prenosi svoju priču i povijest svojim gostima. U svakom od njih i Vi možete biti dio te priče.