[SLOVENIJA] 3 dana/2 noćenja u Grand Hotelu Sava 4* i u Hotelu Zagreb 4* u Rogaškoj Slatini! 2 doručka, romantična večera u restoranu Kaiser i show cooking u restoranu Kristal za dvoje od 1512kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupnjom ponude ostvarujete brojne pogodnosti - besplatni ulaz u hotel bazen - Lotus, jacuzzi 36 ° C uz saune (turska, finska , tepidarij), noćno kupanje svakog petka i subote do 22 sata u bazenu hotela Lotus, besplatan ulaz u fitness sobu, besplatan ulaz u Hit Casino Fontana... ponuda vrijedi do 27.12.18.

Kako do Rogaške Slatine? Ukoliko idete iz pravca Zagreba, najbrze je ići autoputom prema Krapini, izađete na izlazu Đurmanec, od izlaza vam treba cca. 20-30 min. do Rogaške Slatine ( ne treba vam vinjeta ).

HOTEL

Grand Hotel Sava**** međusobno je vezan hodnikom sa ostalim hotelima u parku. Hotelski kompleks nudi: recepciju, pansionski restoran Kristal sa 250 mjesta, self service buffet i SHOW COOKING (restoran Kristal), a’la carte restoran Kaiser, Lobby bar, Cappucino bar, kavanu Imperial, kongresni centar, frizerski salon, hotelski bazen Lotus s termo mineralnom vodom i 2x jacuzzia te saune Lotus (turska, finska, tepidarium), ROI Beauty & Roi Medico (preko 100 tretmana za njegu lica i tijela te zdravstvenih programa pod nadzorom liječnika), novi luksuzni ROI Spa wellness centar, Sava Shop (trafika) i Sava Fashion Shop.

DVOKREVETNE SOBE GRAND SUPERIOR 

Atraktivne sobe obojene u tri tona – zeleni, crveni i modri – napravljene su iz kvalitetnih materijala. Prostrane su i iznose 25 m2, veći dio s balkonom i s pogledom na šumovit krajolik ili veličanstveni park. Opremljene su s: mini barom, sat & pay TV, telefonom s direktnom vanjskom linijom, kablovskim i plativim pristupom internetu i sefom. U sobi je bračni ležaj dimenzija 180 x 200.

DVOKREVETNE SOBE LUX 

Prostrane sobe, u nježnim bojama te iz prirodnih materijala, obnovljene 2010 godine te iznose  20 m2. U većini imaju balkon s prekrasnim pogledom na slikovitu šumu ili veličanstveni park. Opremljene su s mini barom, sat & pay TV, telefonom s direktnom vanjskom linijom, WI-FI pristupom internetu i sefom. Kupaonica ima tuš, umivaonik i WC, u sobi je bračna postelja dimenzija180 x 200.

Gosti hotela Zagreb koriste sve usluge osim noćenja u hotelu Grand Hotel Sava **** Superior. Hoteli su međusobno povezani, hodnikom sa bazenima s ljekovitom mineralnom vodom i ostalim hotelima u parku cvijeća. Prostrane i udobne sobe također omogućuju smještaj za tri ili više osoba.

DVOKREVETNE SOBE - PREMIUM

44 soba Premium očaravaju sa prirodnim tonovima dizajn interijera i istodobno osvježenim bojama koje dočaravaju park cvijeća u hotelskoj sobi. Od 21 m2 – 27m2 opremljene s kupaonicom s tušem ili kadom/WC, LCD, TV, telefonom, mini barom, sušilom za kosu, klimom, sefom, besplatnim pristupom internetu Wi-Fi.

WELLNESS

Novootvoreni LUKSUZNI ROI SPA centar omogućava potpuno opuštanje tijela i duha u prostorijama s dozom duge tradicije Rogaške Slatine. ROI SPA centar prostire se na više od 1.200 m2 vanjskih i unutarnjih površina. Prepustite se blagodatim učincima ljekovite vode i njezinim sastojcima u obliku finske, turske i infracrvene saune, kao i sanariumu i solnoj sauni.

Umirujuću snagu vode osjetit ćete u tuševima doživljaja i vanjskom ohlađenom bazenu. Pravo okruženje za opuštanje i za sunčanje, tepidarij (prostor sa grijanim ležaljkama) i različiti kutovi s udobnim stolicama i posebnim svjetlosnim efektima.

U NOVOM ROI SPA CENTRU NUDIMO finsku saunu, sanarium, parnu saunu, tepidarij (grijane stolice), solnu saunu, tuš doživljaja sa učincima, vanjski ohlađeni bazen 22 °c - 26 °c (nadoplata sukladno cjeniku wellnessa).

ROGAŠKA SLATINA

Još u 17. stoljeću, Rogašku Slatinu, grad ljekovite mineralne vode, posjetile su brojne eminentne ličnosti kao što su car Franjo Josip, kraljica Sissy, Bonaparte, Franz Liszt...a kroz sve to vrijeme, i još uvijek, Rogaška Slatina privlači brojne posjetitelje svojim modernim i elegantnim hotelima te ljekovitim svojstvima svoje mineralne vode.