Uživajte u adventskim svjetlima Budimpešte na 3 dana/2 noćenja s doručkom u hotelu 3* uz Integral Zagreb, prijevoz autobusom iz Zagreb, pratitelja putovanja...679 kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Polazak autobusa u 7:00 sati s Autobusnog kolodvora u Zagrebu! Kupon vrijedi isključivo za termin od 14.12. do 16.12. ili od 21.12. do 23.12.2018.!

ADVENT u BUDIMPEŠTI

Datum putovanja: 14.-16.12., 21.-23.12.2018.

1. dan
Polazak autobusa u 7:00 sati s Autobusnog kolodvora u Zagrebu. Vožnja autobusom uz kraće usputno zaustavljanje radi odmora. Po dolasku u Budimpeštu panoramski razgled grada. Šetnja središtem grada, poznatom Vaci ulicom s mnoštvom skupocjenih trgovina, do poznate slastičarnice Gerbeaud. Slijedi odlazak na Csarnok – zatvorenu tržnice s velikim izborom svježih namirnica i idealno mjesto za kupovinu nacionalnih proizvoda i suvenira. Slobodno vrijeme za posjet božićnom sajmu i uživanje u predblagdanskom raspoloženju. Smještaj u hotel i kraći odmor. Navečer predlažemo romantičnu plovidbu Dunavom, uz čašu šampanjca. Noćenje.


2. dan
Doručak. Odlazak na razgled grada u pratnji lokalnog vodiča: CITADELA – BUDIM – KRALJEVSKA PALAČA – MOSTOVI NA DUNAVU - TRG HEROJA – PARLAMENT – KATEDRALA SV. STJEPANA – RIBARSKA UTVRDA. Slobodno poslijepodne za osobne programe. Navečer predlažemo zajednički odlazak autobusom na večeru u čardi „Vinske katakombe” (večernji program koji uključuje razgled najveće punjene bačve na svijetu, degustaciju vina i večeru uz folklorni program). Noćenje. 


3. dan
Doručak. Slobodno vrijeme za šetnju živahnim ulicama Budimpešte, posjet muzejima ili Zoološkom vrtu. Odlazak iz Budimpešte u popodnevnim satima. Zaustavljanje na jezeru Balaton. Nakon kraće šetnje uz jezero predlažemo ručak u poznatoj Kukorica čardi. Dolazak u Zagreb u večernjim satima.