PodržimoNaše

Budite fit! Vi to možete..... 2 mjeseca neograničenog korištenja grupnih treninga u Fitness centru VIVA u Dubravi ili mjesečna članarina za teretanu u Dubravi ili Sesvetama uz do 52% popusta!

19 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Krenimo u borbu protiv suvišnih kilograma, lošeg držanja i tmurnog raspoloženja!

Fitness Viva nalazi se u zagrebačkom kvartu DUBRAVA na adresi Koledinečka bb, nasuprot tržnice. Centar je veličine 600 m2. Prostor je lako dostupan sa osiguranim parkingom, prozračan sa puno prirodnog svijetla, te čisto i uredno održavan, opremljen svlačionicama i tuševima.


Ponuda uključuje odabir između 3 opcije:

1 - 2 mjeseca neograničeno grupni trening u Dubravi (Aerobic, Pilates, Zumba, Fat Burning,BBT),

2 - Teretana Dubrava svaki dan do 18h, mjesečna članarina 

3 - Teretana Sesvete, neograničeno mjesec dana.


FAT BURNING

aerobni oblik vježbanja u zoni potrošnje masti, te vježbe snage za gornji i donji dio tijela. Omogućava razgradnju masti i tonus mišića cijelog tijela.

BBT AEROBIC

Program koji podrazumijeva provođenje čitavog niza raličitih vježbi oblikovanja, sa ili bez pomagala u obliku malih ručnih i nožnih utega, vježbi snage na podu, sa naglaskom na kritične zone ženskog tijela – bedra, bokove i trbuh. Prilagodljivo osobama koje su ili već ranije trenirale ili se osjećaju dovoljno sposobnima da krenu u savladavanje opterećenja srednjeg inteziteta. Drugi dio sata podrazumijeva relaksaciju uz detaljno istezanje u svrhu dobijanja vretenastih mišića veliko poboljšanje gipkosti čitavog tijela .

STEP AEROBIC

Sigurni smo da ste čuli izreku "raznolikost je začin života". Ovaj grupni program u potpunosti slijedi tu filozofiju.Kombinira aerobne, step i kondicione vježbe u odličnu vježbu za uklanjanje viška masnoća, kao i podizanje općeg fitness nivoa osobe. Aerobni trening koji se provodi na stepu (klupici, platformi) ili bez stepa, i podrazumijeva kombinacije koraka niskog i visokog inteziteta, koji se na kraju povezuju u jednostavne ili složene kombinacije – koregrafiju.
Bez obzira imate li ranijih iskustava sa ovakvim treningom, zbog metodičkog pristupa razumljivog svima, step & mix je program koji se brzo uči i postaje sve zanimljiviji i zanimljiviji.

ZUMBA

Zumbu Energy Mix odlikuje jednostavna plesna koreografija na
različite ritmove plesne glazbe, a zamišljena je da bude vesela, zabavna, razigrana .... Zumba je zabavna - željet ćete ju vježbati svaki dan i pritom se odlično osjećati!


Zagarantirana zabava i dobra linija u Fitness centru Viva!