[AUSTRIJA] Aktivan odmor + wellness iskustvo po super popustima! 5 dana/4 noćenja za 2 s polupansionom u središtu najpoznatijeg skijaško-kupališnog centra u Bad & Ski Pensionu, Bad Kleinkirchheim!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prije kupnje izaberite 4 ili 6 noćenja! Smještaj Bad & Ski Pension nalazi se u središtu najpoznatijeg skijaško-kupališnog centra Karintijske pokrajine, u Bad Kleinkirchheimu, 300 metara udaljeno od kupališta St. Kathrein, a 800 metara od kupališta... Najbliža skijaška staza i liftovi udaljeni su 2 metra od pansiona!

Smještajna jedinica  Bad & Ski Pension nalazi se u središtu Bad Kleinkirchheima,
najpoznatijeg skijaškog i kupališnog centra Koruške čineći time savršenu bazu za
planinarenje u bilo kojem smjeru. 

Smještaj je udaljen samo 300 metara od Sv.Kathrein Spa i 800 metara od rimskog kuoališta. Regija je pogodna za obitelji i za grupe - Bad Kleinkircheim nudi široku paletu sportova i wellnessa, obilaske brojnih objekata i razne programe. Idealno je turističko odredište za sve one koji vole aktivni odmor!

Spa sadržaji: St. Kathrein Spa i Rimska Spa


Ljekoviti učinci toplinske vode na:
• alergijske bolesti i anemiju
• glavobolju povezanu sa slabom cirkulacijom, kao što je migrena
• općom iscrpljenosti nakon operacije i bolesti
• reumatizam mišića i zglobova.

Roman Spa:  rimski spa u Bad Kleinkirchheimu spaja vodu i planine, gdje unutarnji i vanjski prostori tvore sintezu umjetnosti. Oslobodite se svakodnevnog života i stresa zabrinutost, osjetite toplinu prirode pod kamenom pod nogama i uronite se svijet ljepote i senzualnosti koji nudi spa iskustvo. 

DODATNE POGODNOSTI ZA KUPCE PONUDE:

SKI PASS popust: Popust za skijašku kartu (vrijedi za termine 05.01.-08.03.19.) Tijekom označenog razdoblja u slučaju kupnje 6-dnevne skijaške karte, karta za dijete do 11,99 godina starosti bit će 6 EUR. Od 7. dana: 12 EUR, od 13. dana: 18 EUR.  Kartice su s mogućnošću: svakodnevno možete odlučiti  želite li ju koristiti kao skijašku kartu ili kartu za kupelj u obližnjem spa centru (jedna isključuje drugu). Ponude se ne mogu kombinirati!

Ski i wellness tjedni (vrijedi za termine 05.01. - 01.02. i 23.02.-01.03.) Za 3-dnevnu skijašku kartu svaki gost dobiva 4-satnu ulaznicu za kupanje. Ako je kupljena ski pass za 4 ili 5 dana,dobiva dvije 4-satna ulaznica za kupanje, u slučaju kupnje  6-dnevne skijaške karte, dobivate tri ulaznice za 4 sata i one su besplatne! (Dani kupljenje skijaške karte moraju biti u rasponu broja noćenja u smještaju.) Besplatna ulaznica za kupanje može se koristiti u Römerbadu između 9:00 i 16:00 sati. Korištenje saune moguće je uz nadoplatu. 

Ski-termalni tjedni (vrijedi u terminu 09.03.-31.03.) Cijena smještaja uključuje skijašku kartu (između 9:00 i 16:00) i dodatno 50% popusta na ulaznice za Römerbad kupelj. Ponude se ne mogu kombinirati!