Nezaboravan doček 2019. godine u Imperial Park Hotel***u Vodicama! 4 ili 3 noćenja u sobi za dvije osobe s polupansionom + doček Nove godine i svečana večera 31.12. + nastup Gorana Karana 30.12.!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Na samoj obali Vodica spektakularno dočekajte 2019. godinu u Imperial Park Hotelu*** i uživajte u nastupu Gorana Karana 30.12.! Izaberite 4 ili 3 noćenja s polupansionom za dvije osobe! 1 Dijete do 6 godina GRATIS! Kupon vrijedi ovisno o odabranoj opciji od 28.12. do 02.01.19. Update 27.11.18: ostale je jos manje od 15 soba u Vili Klari - apertmani do Hotela u samom kompleksu!!!

DODATNA UŠTEDA od 290 kn po osobi! Za kupce kupona Crnog jaja ponuda uključuje i svečanu Novogodišnju večeru uz glazbu!!!

Imperial Park Hotel*** smješten je na obali turističkog grada Vodica, uz vlastitu šljunčanu plažu. Okružuje ga lijepi park pažljivo njegovanog mediteranskog bilja. Kategoriziran je s tri zvjezdice.

Hotel raspolaže kapacitetom od 185 novo obnovljenih soba. Sve sobe imaju pripadajući balkon, satelitsku televiziju, WiFi, mini bar...

Na raspolaganju su Vam razni sportski, rekreacijski, te zabavni sadržaji: igralište za odbojku, tenis tereni, igralište za djecu te bazeni.

Grad Vodice je tradicionalni dalmatinski gradić koji uspješno spaja povijesnu baštinu, sport i zabavne sadržaje. U zaleđu Vodica pet je arheoloških lokaliteta, a isprepleteno je sa preko 350 km cestovnih i brdskih biciklističkih staza. Među najpoznatijim zabavnim događajima je ljetni CMC festival. 

Ponuda uključuje i nastup Gorana Karana u nedjelju 30.12.18.!!!

Goran Karan rođen je 2. travnja 1964. godine. Početkom 80-tih počinje se baviti glazbom u grupama “Epicentar”, “Deveti krug”, “Zippo” i “Big Blue”. Godine 1995. kao vokalni solist grupe “Big Blue” dobiva nagradu za rock-hit godine pjesmom “Priznaj mi”. 

1999. Goran objavljuje svoj prvi solo album, “Kao da te ne volim”, koji je rezultat suradnje s proslavljenim splitskim skladateljem Zdenkom Runjićem. Album je bio najprodavaniji te godine u Hrvatskoj i postigao je platinastu nakladu. Iste godine on pobjeđuje na najprestižnijem hrvatskom festivalu “Melodije hrvatskog Jadrana” s Runjićevom pjesmom “Prozor kraj đardina”. U anketi “Slobodne Dalmacije” proglašen je “Pjevačem godine”, kao i u izboru i glasanjima brojnih drugih listova i radio postaja u Hrvatskoj. Pjesma “Lipa si, lipa” pobijedila je na festivalu “Hit ljeta” u Puli.

Na “Dori 2000” s pjesmom “Kad zaspu anđeli” Goran osvaja prvo mjesto i na natjecanju “Eurosong” za pjesmu Eurovizije u Stockhlomu zastupa Hrvatsku gdje osvaja deveto mjesto.

Prestižna diskografska nagrada “Porin 2000” pripala mu je tri puta i to za “Najbolji album zabavne glazbe”, za “Najbolju mušku vokalnu izvedbu” i “Najbolju vokalnu suradnju” (duet s Oliverom Dragojevićem).

Nakon dočeka Nove godine hotel sprema nastup slovenske pop pjevačice Tanje Žagar 01.01.2019.!