Muka Vam je od lakiranja noktiju? Kozmetički salon Talija u Splitu Vam donosi priliku za lijepe i njegovane ruke uz pedikuru i trajni lak noktiju za samo 75 kn!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Brinite o sebi, svom zdravlju i izgledu! A ovo je i odlična prilika za sve koji žele odahnuti od svakodnevnog lakiranja noktiju! Kupon vrijedi do 19.01.2019.!

Lijepa i njegovana koža na stopalima ne smije biti pravilo samo ljeti kad je ona najviše otkrivena i izložena pogledima. 

Njegujte i pazite na zdravlje stopala kontinuirano, kao što to radite i s njegom ruku, kose ili bilo kojeg drugog dijela tijela.

Osim estetske funkcije, pedikura ima značajnu ulogu u zdravom izgledu i funkciji stopala čije zdravlje naravno utječe na stanje organizma općenito. Jeste li znali da naše noge nose tri puta veću težinu od težine našega tijela? Stoga je logično za pretpostaviti da su upravo stopala najviše izložena fizičkim i vanjskim opterećenjima. 

Trajni lak za nokte traje koliko i nokat, odnosno imate ga dok nokat ne izraste. Ovo je super stvar za sve koji žele odahnuti od svakodnevnog lakiranja noktiju.