PodržimoNaše

AKCIJA!!! U Novu Godinu sa zategnutim, nahranjenim i sjajnim licem uz tretman mikrodermoabrazije i 4 tretmana LED lampom u Salonu Petra Kump uz čak 70% popusta u Zagrebu!

9 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

LED terapija koristi se u terapijama za liječenje akni te u tretmanima regeneracije kože. Mnoštvo tretmana koji se u salonu koriste za rješavanje tih problema, sada su poboljšani zahvaljujući upotrebi LED terapije! Dijamantna mikrodermoabrazija je tretman koji izvrsno priprema kožu za mnogobrojne tretmane lica.

REZULTATI tretmana LED LAMPOM su provjereno uspješni, pogotovo kod upaljene kože.

Posebno dobri rezultati  postižu se u terapijama kod:
kože s upaljenim aknama
flekova koji ostaju nakon akni
hiperpigmentacijskih mrlja
regeneracije kožeLED diode koje emitiraju hladno PLAVO svjetlo na valnoj duljini od 470 nm, djeluju baktericidno, tj. dokazano ubijaju  bakteriju Propion acnes koja izaziva upalu te pojavu akne i tako je uklanja iz kože.

CRVENO svjetlo led dioda, na valnoj duljini od 630 nm,  djeluje na poboljšanje staničnog metabolizma, ubrzava cirkulaciju, povečava vlažnost kože i tako pospješuje produkciju kolagena i poboljšava elasticitet kože. Time se ubrzava obnova kože i uklanjanje fleka od akni.
Svi ostali sistemi pomlađivanja kože, koji su danas u upotrebi, neizbježno koriste efekat grijanja. Potkožno zagrijavanje uzrokuje povečanu proizvodnju kolagena, što je poželjno, ali istovremeno i proizvodnju kolagenog encima koji ograničava rast kolagenog vlakna.  Zato su LED diode idealan način regeneracije kože.LJUBIČASTO svjetlo postiže efekt izbjeljivanja hiperpigmentacija na koži. Ovo svjetlo prodire u donje slojeve kože i tamo djeluje na razgradnju i potiskivanje melanina ( koji je odgovoran za fleke ) u dublje slojeve kože. Na taj način pigmentacije, pjege i fleke povlače se s površine kože.
Ne postoje nikakve kontraindikacije za korištenje led terapije.

Potrebno je napraviti kuru 5 - 10 tretmana. Rezultati su vidljivi često već nakon 2 terapije, ovisno o kojem problemu se radi.
Led terapija preporuča se 1 - 2x tjedno, traje 25 min.

Dijamantna mikrodermoabrazija

Površinsko brušenje kože odlično skida gornji mrtvi sloj stanica, te nakon brušenja koža dobija blistav i svjež izgled. Mikrocirkulacija obrađenih dijelova izuzetno se poveća te  je apsorpcija aktivnih supstanci koje unosimo znatno bolja, a prodiranje svjetla led dioda, je dublje i efekat je znatno bolji.


Ponudu je potrebno je početi koristiti najkasnije do 1.2.2014, a sve treba iskoristiti u slijedećih 6 mjeseci.

Može se raditi i kao  samostalan tretman.