PodržimoNaše

Čišćenje kože je prvi korak do savršenog tena! Postignite meku, glatku i blistavu kožu uz ULTRAZVUČNO ČIŠĆENJE LICA PROSKIN, 2 tretmana za samo 169 kuna No+Vello estetskom centru u Karlovcu!

20 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda vrijedi za grad Karlovac! Ultrazvučno čišćenje za meku, glatku, blistavu i mlađu kožu u poznatom salonu NO+VELLO! Kupon se može iskoristiti do 31.03.2019.!

ULTRAZVUČNO ČIŠČENJE LICA PROSKIN

Čišćenje kože je prvi korak do savršenog tena

Ultrazvuk je jedna od najinovativnijih tehnologija u sektoru ljepote. Postiže dubinsko čišćenje i uklanja nečistoću s kože, a pri tome je ne oštećuje. Bez kemijskih proizvoda, uklanja mrtve stanice i reaktivira cirkulaciju na tretiranoj zoni, stimulirajući tako stvaranje kolagena i obnavljanje stanica. No+Vello oprema za čišćenje lica učinkovito kombinira, individualno prilagođeno vašoj koži, ultrazvuk i galvansku energiju, što omogućava primjenu tretmana na svakoj koži. Postiže da koža bude dubinski čista na brz i efikasan način.


Efekti ultrazvuka u kombinaciji s galvanskom energijom

Dubinsko čišćenje pora; temeljit piling bez oštećenja i crvenila, uklanjanje mrtvih stanica kože i ostale nečistoće, detoksikacija kože, stimulacija proizvodnje kolagena i elastina, omogućuje bolje upijanje kozmetičkih proizvoda, uklanjanje mitesera, poboljšavanje cirkulacije krvi i limfe, mikromasaža, poticanje stvaranja novih stanica, također pogodan za vrlo osjetljivu kožu, smanjuje bore i linije.