Skupi društvo i pripremi se na vrhunsko uživanje na Vlašiću u Bosni i Hercegovini! 2 dana/1 noćenje u prostranoj vili za do čak 8 osoba u Hotelu Resortu Oaza Mira Vlašić za samo 599 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Planina Vlašić predstavlja pravi turistički biser i pruža neodoljive ljepote u jesen...Uvjerite se i sami... Ponuda se može iskoristiti isključivo do 25.12.18.

OPIS SOBA

Vile sadrže TV ravnog ekrana u dnevnom boravku gdje se gosti mogu opustiti. Sve vile raspolažu sa 2 balkona i popločanim djelom dvorišta. U vilama se nalaze i 2 kupaonice s tušem.

Sve vile raspolažu sa 3 spavaće sobe, dva wc-a kao i dnevni boravak s kuhinjom koja je potpuno opremljena, zatim tu je i LCD TV sa satelitskim programima kao i besplatni bežični pristup internetu. Podno grijanje sa kaminom je u svim vilama. Ville raspolažu i sa privatnim parkingom i wi-fi signalom.


Hotel Resort Oaza Mira nalazi se na Vlašiću. Smješten svega 2 km od centra skijališta Babanovac, 2,2 km od žičare Babanovac i 3 km od žičare Markovac.


Iz cijelog kompleksa se proteže prekrasan pogled na obronke planine, a gosti će neometano uživati u miru i tišini, udaljeni svega 2 km od centra Babanovac. Kompleks Oaza Mira Vlašić Hotel & Resort čini 13 moderno opremljenih villa od kojih svaka sadrži po 2 kata sa namještenim terasama.

 

Planina Vlašić smještena u središnjem dijelu Bosne i Hercegovine predstavlja pravi turistički biser. Najviši vrh planine Vlašić doseže visinu od 1943 metra!

Obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail recepcija@hotelresort-ozamira.ba uz broj kupona po aktivaciji kupona.