Doček Nove godine u Međugorje Hotel & Spa****! Bogati aranžman za 2 osobe uz 2 Polupansiona, svečanu novogodišnju večeru uz živu glazbu, tombolu, piće dobrodošlice i wellness uz čak 50% popusta!

21 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Jedinstvena prilika uključuje proslavu od 31.12. - 02.01.2014. na 3 dana, 2 polupansiona uključujući i bogatu svečanu večeru za doček Nove godine uz poznatu grupu Sinergija, bogatu tombolu, korištenje prekrasnog wellnessa, piće dobrošlice...


Ponuda uključuje za 2 osobe:

Proslava Nove godine od 31.12. - 02.01.2014.,

3 dana, 2 polupansiona u Međugorje Hotel & SPA**** uključujući i bogatu svečanu večeru za doček Nove godine uz glazbu (grupa Sinergija),

bogata tombola,

korištenje wellnessa 2 osobe,

piće dobrošlice....


Međugorje Hotel & Spa je hotel sa 4 zvjezdice, a nalazi se vrlo blizu crkve Sv. Jakov.

Međugorje Hotel & Spa**** posjeduje 99 soba na 3 kata, sa ukupno 222 kreveta smještenih u 75 dvokrevetnih soba, 12 trokrevetnih soba, 6 soba prilagođenih invalidima te 6 apartmana sa terasom.

Sobe su velike, prozračne, udobne, zvučno izolirane i ugodno namještene. Opremljene su sa satelitskom LED TV, klima uređajima i grijanjem, komfornim ortopedskim madracima na drvenim letvicama. Sve sobe imaju kupaonicu sa velikom tuš kadom, sušilom za kosu i ostalim dodacima.

U Međugorju posjetite:

Župna crkva

U uređenoj unutrašnjosti crkve obavljaju se svete mise i molitveni program, tijekom ljeta kad je i broj gostiju veći obavljaju se na vanjskom oltaru. Na samom ulazu u dvorište crkve postavljen je kip Kraljice Mira od bijelog kamena, s lijeve strane je kip Sv. Leopolda Bogdana, a s desne drveni križ pod kojim se hodočasnici mole i pale svijeće. Uz crkvu je uređeno 25 ispovjedaonica, te velika dvorana za molitvene susrete.

Brdo Ukazanja i Križevac

Na mjestu prvih ukazanja Gospe iznad bijakovićkog sela Podbrdo, nalazi se brdo ukazanja koje je hodočasnička stanica. Križevac je postalo mjesto gdje hodočasnici prolaze svoj križni put, i otkriju muke Isusove.

Vanjski molitveni oltar

Sagrađen je 1989. godine sa oko 5000 sjedećih mjesta koja budu prepunjena tijekom ljetnih mjeseci i crkvenih blagdana.

Kip Gospe

Predivan kameni kip Gospe, postavljen je na ulazu u župnu crkvu i mjesto je na kojem se mnogi vjernici okupljaju kako bi molili.