Hotel GARDEN HILL 4* Vas poziva na svečani doček Nove godine! Provedite 3 dana / 2 noćenja na bazi doručka uz korištenje wellnessa, uz živu glazbu i pjenušac, sve za 2 osobe za 1470 kn!

12 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odbrojavamo još sitno do Nove godine! Najluđu noć u godini provedite u hotelu Garden Hill 4* u Velikoj Gorici, a očekuju Vas 3 dana / 2 noćenja s doručkom, wellness paketom i svečanom večerom (uz nadoplatu) za dvoje za samo 1470 kn! Kupon vrijedi od 30.12.2018. do 01.01.2019.

Ponuda uključuje:

SVEČANI DOČEK NOVE GODINE U HOTELU GARDEN HILL**** U VELIKOJ GORICI 

- 2 noćenja s doručkom 

- korištenje wellness prostora do 2,5 h dnevno (whirlpool, grijana klupa, relax zona s ležaljkama + finska ili bio sauna maximalno 15 min po osobi)

Nadoplata za bogatu svečanu Novogodišnju večeru uz živu glazbu iznosi 300 kn po osobi i plaća se na recepciji.

Sadržaj i cjenik za novogodišnji menu pogledajte ovdje.

Zakoračite "egzotično" u Novu 2019. uz živu glazbu zagrebačke grupe EXOTIC!

Grupa Exotic Zagreb postoji već 20 godina, te svojim veselim, energičnim, svježim i sjajnim nastupom uveseljava široku publiku na rođendanima, vjenčanjima i raznim eventima gdje god se javi potreba za muzikom i veseljem. Bend se sastoji od 6 mladih, perspektivnih, veselih i radišnih mladih članova, čija se energija i želja za sviranjem i stvaranjem glazbe osjeti od samog početka nastupa te ne jenjava niti kada su zadnji gosti već na izmaku snaga. 

"Težimo perfekcionizmu, te da svaki gost osjeti našu toplinu, druželjubivost i da se tu ne priča samo o odličnoj glazbi, već i o samom scenskom nastupu, koji u našem slučaju ne fali te smo jedni od prvih i najboljih show-bendova na ovim prostorima, što dokazuje i naš veliki asortiman raznih perika, naočala, maski koje dijelimo sa gostima tokom noći, a tu je i neizbježna verbalna komunikacija koja će nasmijati svakog gosta do suza."


Prije kupnje kupona OBAVEZNA provjera raspoloživosti soba na mail crv@a1net.hr, a kod upita potrebno je navesti datum boravka, imena i prezimena gostiju, željeno vrijeme korištenja wellness prostora i broj osoba za koje se potvrđuje novogodišnja večera!

   

Garden Hill je novosagrađeni hotel, koji se nalazi u Velikoj Gorici, u neposrednoj
blizini Međunarodne zračne luke Zagreb. Raspolaže sa 39 soba i 6 apartmana,
prostranim wellnessom, dvoranama za sastanke, manje seminare i konferencije te
vrhunskim a lá carte restoranom baziranom na hrvatskoj nacionalnoj kuhinji.

Restoran Hill je dio hotela Garden Hill. Uz bogati doručak za goste hotela, restoran nudi i bogati a lá carte jelovnik baziran na tradicionalnoj hrvatskoj kuhinji. Restoran je kapaciteta 200 sjedećih mjesta, i svojom veličinom nudi mogućnost organiziranja domjenaka, evenata i drugih svečanosti.  Restoran je opremljen najmodernijom opremom za ozvučenje i prikaz. Veličinom od 290 m2 i 200 sjedećih mjesta ostavlja mogućnost organizacije raznih evenata i domjenaka, u stajaćem ili sjedećem obliku. Restoran raspolaže sa 200 sjedećih mjesta za okruglim stolovima. 

Dvokrevetne sobe:
• veličina 26 m2
• besplatni superbrzi internet
• 2 kreveta veličine 110 x 210 cm ili 1 krevet veličine 180 x 210 cm
• sef
• minibar
• TV dužine dijagonale 80 cm, sa satelitskim sustavom
• Sušilo za kosu u kupaoni
• Kada ili tuš u kupaoni
• Hotelska kozmetika
• Besplatni parking u sklopu hotela

Wellness hotela Garden Hill je osmišljen kako bi gostima omogućio relaksirajuće trenutke nakon dugačkog dana ili cjelodnevni užitak u slobodno vrijeme. 


Wellness se prostire na 400m2 i nudi Vam:

Finsku saunu
Hidromasažnu kadu
Tuševe doživljaja