Bijeg u prirodu! Uživanje u Eco selu Grabovica na 2 dana/1 noćenje za dvoje s kontinentalnim doručkom i tradicionalnom večerom uz jahanje u koralu konjičkog kluba u trajanju 30 minuta...od 599kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Eco selo Grabovica se nalazi na obali Buškog jezera (jednom od najvećih akumulacijskih/umjetnih jezera u Europi), desetak kilometara udaljeno od graničnog prijelaza Kamensko, uz prometnicu prema Tomislavgradu. Djeca do 6 godina GRATIS! Ponuda se može iskoristiti do 23.12.18.!


ECO-SELO GRABOVICA 

Selo kakvog nema na daleko

Eco selo Grabovica se nalazi na obali Buškog jezera (jednom od najvećih akumulacijskih/umjetnih jezera u Europi), desetak kilometara udaljeno od graničnog prijelaza Kamensko, uz prometnicu prema Tomislavgradu.
Turističko odredište koje postaje prepoznatljivo kako u Dalmaciji tako i u ostalim dijelovima Hrvatske i širom Bosne i Hercegovine.

Idilično mjesto s prekrasnim pogledom na Buško jezero, u sklopu kojeg se nalazi vlastito malo umjetno jezero s velikom  fontanom i nekoliko malih potoka koji teku kroz Eco selo Grabovicu što daje posebnost ovom „rajskom“ odredištu.

Sadržaji Eco sela Grabovica su: restoran,drvena kućica, terasa  s velikim brojem sjedećih mjesta i kompletnim pratećim ugostiteljskim objektima, klimatizirana velika svadbena dvorana s preko 500 sjedećih mjesta opremljena video i audio opremom, amfiteatar na otvorenom, kamena špilja, mini zoo vrt, sportski tereni, konjički klub sa štalama i konjima, veliki ograđeni koral za jahanje.

Uz apartmane za smještaj, staze za šetanje, veliki parking, tu je prelijepa vila „Grabovica“ sazidana od bijelog hercegovačkog kamena, Gromila/staro ilirsko groblje; uz čiji zid su čuveni drevni hrastovi s mitološkom ulogom koju i danas predstavljamo našim gostima.

Prirodne ljepote, bogatstvo biljnog i životinjskog svijeta, kulturna i povijesna baština, domaća autohtona kuhinja, sve usluge koje možemo pružiti u Eco selu Grabovica privlače brojne goste iz okruženja i šire.


Usluge smještaja

Prenoćište Eco selo Grabovica trenutno raspolaže s više smještajnih jedinica i nudi usluge noćenja s doručkom. 
Sve sobe su opremljene LED TV-om, besplatnim internetom, klimom, grijanjem te mini barom. Svaka soba ima zasebnu kupaonicu koja je opremljena tuš kabinom, WC školjkom i umivaonikom. Našim gostima su osigurani čisti i mekani ručnici kao i higijenski sapun te gel za tuširanje.
Smještaj je prilagođen svim gostima, individualcima, roditeljima s djecom ili parovima.

U sklopu Eco sela Grabovica se nalazi i parking za goste koji se dodatno ne naplaćuje.


Gastro

U sklopu ugostiteljskog dijela Eco sela Grabovica se nalaze: restoran sa šankom, pizzeria, prateći ugostiteljski dijelovi za pripremu hrane: kuhinja sa skladišnim prostorom, krušna peć na drva, pečenjara na žaru (drveni ugalj), sač na, posebna pečenjara za janjce i odojke.

Drvena etno kućica, terasa s velikim brojem sjedećih mjesta (posebno izgrađene stolice i stolovi od hrastovine) s predivnim pogledom na Buško jezero plijeni pažnju svih gostiju.
Kapacitet sjedećih mjesta je cca 400.

Nudimo jela po narudžbi, 'a la cart jela, pizze, jela sa žara ... 

Na daleko smo postali prepoznatljivi  po našem roštilju, telećem ili janjećem saču, platama Grabovica i  Eco selo, domaćim  pitama, kruhom iz krušne peći, uštipcima s kajmakom, sirevima, pršutom i ostalim delicijama ovoga kraja. Livanjski sirevi imaju posebni status: od tvrdih, mekih sireva, trapista kao i kozjega sira ili sira iz mišine karakterističnog mirisa i okusa. 

Konjički klub

Sportsko - rekreativni klub "Buško jezero" koji djeluje unutar Eco sela Grabovica, organizira školu jahanja u konjičkom klubu.

 
Veliki broj gostiju se želi po prvi puta okušati u ovom predivnom sportu, rekreativno ili pak profesionalno. Stoga naši pitomi konji i poniji privlače veliku pozornost svih gostiju. 

Kroz školu jahanja naučite osnove, kroz harmoniju prirode i konja uživati u svakom trenutku a kroz terensko jahanje se zaljubite u ova predivna bića i obalu Buškog jezera.