Praznici u Umagu! 3 dana/2 noćenja s doručkom ili polupansionom za dvoje u spoju elegancije i luksuza hotela Meliá Coral uz korištenje bazena, fitnessa, wellnessa...od 1249kn!

14 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

ADULTS ONLY DOŽIVLJAJ (16+): Romantic & SPA Hotel Meliá Coral je hotel pogodan za one koji putuju bez djece i žele provesti svoj odmor u luksuznom i opuštenom okruženju! Kupon vrijedi od 24.12.18. do 30.12.18. i od 01.01.19. do 06.01.19.!

ADULTS ONLY HOTEL S 5 ZVJEZDICA

Hotel Meliá Coral namijenjen je odraslima (16+) koji su navikli uživati u ljepotama života: inovativna kuhinja a la carte i luksuzna wellness iskustva. Sve što treba za odmor u Hrvatskoj koji ćete dugo pamtiti.


LUKSUZ, ELEGANCIJA I MIR

U ovom modernom hotelu smještenom među borovima sretno se spajaju elegancija i luksuz. Sve je podređeno odraslima, uz garanciju mira i privatnosti. Gosti željni aktivnosti i avantura provest će se kao nikada u životu, jer su teniski tereni i razni drugi sportovi dostupni na par koraka od hotela. Iznajmite bicikl i odvezite se u Umag ili prošećite uz more do samog centra grada. 
Ako se želite opustiti i razmaziti, odaberite Melia Coral zbog sauna, raznih kupelji, rituala, tretmana i masaža dostupnih na zahtjev. 
U Melia Coralu, čak i posao je zadovoljstvo. Uz našu tehničku podršku i vrsni catering uživat će svih 350 uzvanika konferencije. Smjestite ih u jednu veliku dvoranu ili po manjim sobama za sastanke po potrebi. 


ADULTS ONLY DOŽIVLJAJ

Romantic & SPA Hotel Meliá Coral je hotel pogodan za one koji putuju bez djece i žele provesti svoj odmor u luksuznom i opuštenom okruženju. 
Budući da hoteli po principu Adults Only nemaju potrebu osigurati uvjete za potrebe djece, ambijent i stil u restoranima, barovima i drugim hotelskim prostorima je općenito profinjeniji i romantičniji. Hotel nudi izuzetne gurmanske doživljaje, poslugu u sobi i Spa usluge poput masaža za parove, te mnoge aktivnosti namjenjene osobama starijim od 16 godina. 


Melia Coral pruža užitak, sanjarenje i odmor u nezaboravnom okruženju!

CORAL SPA CONCEPT - SPOJ MEDITERANA, TRADICIJE I MODERNOG DIZAJNA!

Coral Spa Concept kreativan je brand prepoznatljiv po luksuznom spoju vrhunske usluge i njegovanju kulturne i prirodne baštine destinacije. Usmjeren je na promociju ljepote, zdravlja, duhovne i fizičke relaksacije, a uz pomno odabranu autentičnu wellness ponudu, zaokružuje divnu priču o radosti življenja na Mediteranu. 

    

U kreiranju ekskluzivnih tretmana inspiracija je pronađena u crvenom koralju iz jadranskog mora koji je izrazito cijenjen i tražen, ima lijekovita svojstva, balansira razinu energije te potiče nježnost i romantiku. 

Upravo posebnost crvenog koralja istaknula je jedinstvenost ponude i dizajna interijera, a njegova važnost očituje se i specijaliziranim tretmanima za parove.

Kroz svaki ritual tijela, lica i masaže iznova se zahvaljujemo na blagodatima Mediteranske kulture protkane u visoko kvalitetne i mirisne sastojke koji će zadovoljiti sva vaša osjetila te ostati u sjećanju kao jedinstveni trenutak mira posvećen samo vama…