Osjetite novogodišnji ritam Šibenika i smjestite se u Hotelu Jadran*** na samoj Rivi! 3 dana/2 noćenja s doručkom, romantična večera u 3 slijeda i kasni check out, za 2 osobe uz 57% popusta!

35 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dočekajte Novu godinu u srcu Šibenika, na samoj Rivi, uz raznovrsne bendove na čak 2 lokacije - Peškariji i Docu ( na minutu hoda od Hotela ) uz novogodišnji smještajni aranžman - 2 noćenja s doručkom, romantična večera u 3 slijeda u Hotelu Jadran***....sve za 2 osobe i po super cijeni!

Ponuda uključuje:

3 dana/2 noćenja s doručkom za dvije osobe,

romantična večera u restoranu hotela Jadran.


Hotel Hotel Jadran nudi Vam udoban smještaj u svojih 57 soba, kapaciteta 105 kreveta. Sve sobe opremljene su satelitskom televizijom i telefonom te je jedan dio soba klimatiziran.

Kategoriziran je s tri zvjezdice. U sklopu hotela nalaze se taverna Kula, u kojoj, u autentičnom dalmatinskom ambijentu, možete uživati u ribljim specijalitetima i vrhunskim vinima, te restaurant a-la carte i kavana s terasom uz more, gdje možete uživati u bogatoj ponudi raznovrsnih jela a-la carte, toplih i hladnih napitaka i uvijek dobrodošlom domaćem kolaču. 

Šibenik se kao destinacija ističe svojim jedinstvenim položajem u slikovitom i prostranom zaljevu na ušću rijeke Krke. 

MUST SEE - Kliknite OVDJE i pogledajte što Vas za Novu godinu očekuje u prekrasnom Šibeniku!