PodržimoNaše

Svaki dan je Lady's Day u hotelu Salona Palace! Osjećajte se dobro u Thermae Salonae Wellness & SPA centru uz wellness&spa zonu, 1x hidratantni tretman lica, 1x masaža stopala...239kn/osobi!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Drage dame, vrijeme je za Vas! Počastite se vrhunskim opuštanjem i osjećajte se dobro... Kupon je iskoristiv SVAKIM DANOM do 16.12.18.!


THERMAE SALONAE WELLNESS & SPA

Opustite se u našoj ekskluzivnoj oazi mira i na trenutak zaboravite na svakodnevne brige i stres te se prepustite rukama naših stučnih terapeuta. Sa 3 različite saune, jacuzziem, fitness sobom te širokom paletom masaža i ostalih tretmana naš Spa & Wellness centar sadrži sve što vam treba za zasluženi odmor i povratak uravnoteženom načinu života.Osim navedenim sadržajima, Hotel raspolaže i s unutarnjim i vanjskim bazenom, idealnima za druženje i rekreaciju. Kako naša wellness priča ne bi ostala samo na opuštanju, unutarnji bazen opremili smo uređajem za protustrujno plivanje za sve one koji žele 'začiniti' svoje uobičajene plivačke navike.
U svim wellness tretmanima i masažama koriste se samo najkvalitetniji kozmetički preparati, a na vama je samo da odaberete one koji najbolje odgovaraju vašem ukusu.


Prepustite se potpunoj sinergiji različitih podražaja koji će probuditi sva Vaša osjetila i osjećajte se dobro u Thermae Salonae Wellness & SPA centru.


 MASAŽE

Masaža stopala