PodržimoNaše

Isprobajte holistički pristup mršavljenju! Uz 50% popusta oblikujte tijelo na prirodan način u Zagrebu!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Različite kombinirane metode, individualan pristup koji je uskladu sa vašim očekivanjima, ciljeve koje zajedno postavljamo u suradnji sa trenerom, podizanje bazalnog metabolizma, povećana kondicijska sposobnost, sigurno nas dovode do zadovoljavajućih rezultata!

Debljina je bolest, a za borbu sa bolešću potreba je vještina i podrška. Terapijske metode koje koristimo u našem holističkom centru provjerene su i sigurne. Proces počinje razgovorom, postavljanjem ciljeva i očekivanja, korištenjem biljnih pripravaka u obliku hladnoprešanih ulja, koja poboljšavaju rad jetre i limfe te aktiviraju metabolizam, detksikacijom blatima, glinom obogaćenom eteričnim uljima koje tope masne stanice, potiču mikrocirkulaciju te preparata na bazi proteina konoplje koji i najmanjom aktivacijom mišića doprinose višestrukom sagorijevanju kalorija kroz vođeni trening na Powerplateu za koji je potrebno izdvojiti svega petnaestak minuta.

Prednosti treninga opet su višestruke. Štede vaše vrijeme, sagorijevaju kalorije, oblikuju tijelo, toniziraju muskulaturu, dijeluju na pravilnu posturu, smanjuju bolnost, povećavaju fleksibilnost. Takav pristup osigurava istovremeno oblikovanje tijela ciljano na kritičnim zonama, a ne ugrožava vaše zdravlje. Planski trening + timski rad + podrška + motivacija = formula za siguran uspjeh. Vjerujemo da smo vam ponudili zanimljiva riješenja i posve drugi kut gledanja na riješavanje problema debljine, potrebe da popravite svoju figuru, a istovremeno ne narušite svoje zdravlje. Pozivamo vas da isprobate naše metode holističkog pristupa. Zdravlje je prioritet, povećana tjelesna težina nije pokazatelj zdravlja, već predispozicija za bolest. Pridružite se velikom broju naših zadovoljnih korisnika, doprinesite svom psihofizičkom zdravlju, lijepo oblikovanom tijelu...

Program obuhvaća:

3 vibromasaže,
duboke detoksikacije zelenom glinom obogaćenom hladnoprešanim uljima,
i eteričnim uljima (đumbir, crni papar, konoplja...),
3 termodeke,
3 bodywrappinga,
3 elektrostimulacije kritičnih točaka.