Nova 2019. godina u jedinstvenom splitskom ozračju! Dočekajte i proslavite nadolazeću godinu na 3 dana/2 noćenja za dvoje u Luxury Rooms Lidija uz bocu šampanjca dobrodošlice...739kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

3,2,1... Sretna Nova godina! Neka Vam ostane u pamćenju uz idealni odmor za dvoje u predivnom Splitu... Kupon za ponudu vrijedi od 30.12.18. do 02.01.19.!

LUXURY ROOMS LIDIJA:

Luksuzne sobe Lidija smještene su starom dijelu grada Splita jednom od najprestižnijih i najljepših stambenih dijelova grada pod nazivom Varoš. Odlična lokacija svega 5 minute hoda od UNESCO-ve Palače čini ovu nekretninu najboljim izborom iznajmljivanja, bilo da putujete na posao ili za užitak.


Objekt se sastoji od 2 luksuzne queen sobe s vlastitim kupaonicama, opremljene finim namještajem, drvenim namještajem i modernim kupaonicama s dizajnerskom keramikom, tuš kabinom, sušilom za kosu i besplatnim toaletnim potrepštinama te zajedničkim prostorom. Sve sobe su klimatizirane i zvučno izolirane, s besplatnom posteljinom i bežičnim pristupom internetu.


Također nudimo izlete na obližnje nacionalne parkove!

Ako imate bilo kakvih dodatnih upita ili trebate pomoć s bilo kojom drugom pitanjem, slobodno nas kontaktirajte. Dostupni smo putem e-pošte i mobitela (tekst, Viber, WhatsApp) 24 sata dnevno.


 

Dječji krevetić je besplatan i izdaje se na zahtjev!

Lokacija:

Varoš, nekada naselje koje su gradili lokalni farmi i ribari, a danas turističko središte grada s brojnim konobama, restoranima, kafićima, umjetničkim galerijama i malim trgovinama, to je četvrt u srcu Splita, gdje su povijest i tradicija spojeni zajedno stvorili autentičnu atmosferu na svakom koraku.



Labirint pješačkih uličica koji se vijugaju oko nekoliko povijesnih crkava postupno se uzdiže prema parku-šumi Marjan, zaštićenom prirodnom rezervatu nazvanu "pluća grada" od strane mještana.

Idite van, istražite uske uličice obrubljene tradicionalnim kamenim kućama i dopustite da usvojite tipično lokalni način života prema kojem je Split poznat. 


Dvokrevetne sobe s anatomskim madracima, visokim stropovima, slikama, velikim garderobnim ormarima i drvenim podom. Smještaj je prozračan s dva kauča na razvlačenje, foteljom, velikim kliznim ležajem, stolom i TV-om ravnog ekrana. Kupaonica sadrži tuš, perilicu rublja, sušilo za kosu i kompletan kozmetički pribor. Potpuno opremljena kuhinja (pećnica, ploča za kuhanje, hladnjak, zamrzivač, kuhalo za kavu, aparat za kavu, mikrovalna pećnica, kuhinjska oprema i prostor za posluživanje jela). Za one koji vole piti kavu vani ili doručak, tu je i privatna terasa s prirodnim cvjetovima i prostorom za sjedenje, a oni koji se vole sunčati i piti koktele, imaju i terasu veličine cijelih soba s ležaljkama. Luksuzne sobe renovirane su pod nadzorom konzervatora i nude besplatni bežični pristup internetu, satelitsku i kabelsku TV, klima uređaj, posteljinu, toaletne potrepštine i pribor za kuhanje. Apartman se sastoji od terase za sunčanje, terase za piće, velike spavaće sobe, prozračnog i prostranog dnevnog boravka i potpuno opremljene kuhinje. Tu su i prirodno cvijeće i slike, a zbog lokacije sve je nadohvat ruke (palača, šetalište, restorani ...)