Za Novu godinu se probudite u jednom od najljepših dijelova Splita! 3 dana/2 noćenja, u standard sobi Pietra Rossa uz boca vina ili šampanjca iz odabranog asortimana hotela, za dvoje od 519 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Zaplešimo zajedno u Novu godinu na splitskoj Rivi, a potom se opustite u luksuznom smještaju kamene kuće Pietra Rossa! Izaberite između željenog broj noćenja i smještaja! Svi kupci kupona ostvaruju dodatni popust: 20% popusta na walking tour Dioklecijanove palače i povijesnog dijela grada!

PIETRA ROSSA luksuzne sobe smještene su na prvom katu iznimno očuvane kamene kuće koju je 1909. godine poznata aristokratska obitelj sagradila na Bačvicama, jednom od najprestižnijih i najljepših stambenih dijelova Splita. Izvrsna lokacija udaljena samo 200 metara (3 minute pješice) od legendarne plaže Bačvice čini ovu nekretninu najboljim izborom iznajmljivanja, bilo da putujete poslom ili želite odmoriti se.

Nekretnina se sastoji od 4 luksuzne dvokrevetne sobe s vlastitim kupaonicama, opremljene luksunim namještajem i modernim kupaonicama s masažnim tušem, sušilom za kosu i besplatnim toaletnim potrepštinama. Sve su sobe klimatizirane, zvučno izolirane te imaju high-speed Wi-Fi. Velika je pažnja uložena u očuvanje autentičnog šarma bivše aristokratske rezidencije koja se odražava u zidnim freskama i ostalim dizajnerskim i umjetničkim detaljima koji nadopunjuju predivan izgled ovog objekta.

Obilje veselja i zabave i ove godine očekuje nas na dočeku Nove godine koji samo ''najlipši grad na svitu može prirediti''. 

Split je već tradicionalno jedna od najpoželjnijih i najposjećenijih destinacija za doček Nove godine na otvorenom.

Što posjetiti u Splitu?

-Dioklecijanova palača
-Dioklecijanovi podrumi 
-Hrvatsko narodno kazalište
-Krstionica sv. Ivana Krstitelja (Jupiterov hram)
-Marjan
-Peristil, Sfinga na Peristilu
-Narodni trg (Pjaca) u Splitu
-Strossmayerov perivoj (Ðardin)
-Splitska katedrala sv. Duje
-Prokurative (Trg Republike)
-Voćni trg (Trg braće Radić)