Srdačno Sarajevo i savršen zimski odmor u hotelu Italia! Ugrijte se toplinom Sarajeva na 3 dana/2 noćenja ili 4 dana/3 noćenja s doručkom za dvoje...od 459kn!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Pruža vam se mogućnost da izaberite između dvije opcije: 2 ili 3 noćenja s doručkom za dvoje! Tijekom boravka u hotelu gostima je na raspolaganju i zatvorena garaža! Djeca do 10 godina GRATIS uz prethodnu najavu! Kupon vrijedi do 30.12.18. i od 02.01.19. do 01.02.19.

Udoban i obiteljski Hotel Italia*** u Sarajevu nudi savršen odmor i smještaj! Sobe su elegantno namještene sa stolom i stolicama od drva, potpuno opremljene i sa šarmantnim kupaonica. Hotel Italia*** nudi 24 sata poslugu u sobama i zatvorenu garažu.

Kapacitet restorana hotela Italia*** je 100 mjesta u veoma ugodnoj atmosferi i izuzetnog dekora, možete uživati u talijanskoj, bosanskoj i internacionalnoj kuhinji. Prostor u restoranu je fleksibilan, multifunkcionalan i pogodan za organizaciju poslovnih ručkova, koktela, sastanaka i dr. 

Ukusna jela talijanske, bosanske i međunarodne kuhinje poslužuju se u profinjenom restoranu s najvišim standardom. Kamin soba je još jedno iznimno mjesto s ugodnim toplim ambijentom koji se može koristiti kao salon. Sarajevo je grad koji nudi mirno opuštanje ili veliku zabavu...

Crno Jaje preporuča prije kupnje kupona s hotelom provjeriti termin, pa nakon toga kupiti kupon. Za korištenje navedenog kupona obavezna najava ODMAH po kupnji kupona i to na mail: recepcija@hotelitalia.ba ili tel: +387 33 724 090, uz KOD i ID kupona.