PodržimoNaše

Studio Nice u Zagrebu Vam predstavlja najomiljeniji svjetski “Creme de la Creme” LYCON vosak! Glatka i nježna koža uz depilaciju voskom brazilke + GRATIS depilaciju nogu za samo 149 kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Australski brend LYCON je i u Hrvatskoj - proglašavan je najboljim voskom u svijetu i koristi se u više od 90 zemalja diljem svijeta! Kupon je moguće iskoristiti sve do 24.01.2019.!

LYCON precision waxing – takozvana precizna i gotovo bezbolna depilacija. 

Lycon vosak otklanja dlačice kratke i do 1 mm. Uglavnom se koristi za manje, osjetljivije zone kao što su lice, pazuh te intimna zona. 

Tijekom tretmana koriste se posebna Lycon ulja, čistači i emulzije za smirivanje i ugodu kože.

Posebno bi istaknuli da zahvaljujući metodi “ulje na kožu prije voska” vosak se ne lijepi za kožu nego samo zahvaća dlačicu te time ne trga i ne povlači kožu nego samo čupa dlačicu s korjenom i time je depilacija i do 70% manje bolna.

Lycon voskovi su proglašavani najboljim voskovima u svijetu i koriste se u više od 90 zemalja diljem svijeta!

Vosak se grije na nižoj i koži ugodnoj temperaturi. Voskovi sadrže neke od najfinijih i nježnih sastojaka kao što su lavanda, ruža, kamilica, vanilija, čajevac. Nakon depilacije koža ostaje mekana, glatka, bez iritacija i jakog crvenila. Tretman je izuzetno higijenski i siguran.