Božićna čarolija otoka sreće! Rab i 3 dana/2 noćenja s polupansionom za dvoje i 1 dijete do 12 godina u Valamar Padova Hotelu 4*uz korištenje unutarnjeg bazena i fitnessa...od 1069kn!

29 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda uključuje i 1 ulaz u SPA zonu u trajanju od 3 h! Zimsko ruho i božićna čarolija Raba oduševljavaju... Kupon vrijedi isključivo za termin od 23.12.18. do 29.12.18.!

Moderan hotel uz more s impresivnim pogledom na stari grad Rab

Novouređeni Valamar Padova Hotel oduševljava svojim suvremenim dizajnom i zadivljujućim pogledom na more i stari grad Rab. Od starogradske jezgre udaljen je svega dvadesetak minuta ugodne šetnje ili jednu minutu vožnje brodom. U hotelu vas očekuju moderno opremljene sobe i suiteovi s balkonom. Bogat bife doručak i večera poslužuju se u hotelskom show-cooking restoranu. A terasa s pogledom na stari grad u restoranu Oliva sjajno je mjesto za uživanje u specijalitetima internacionalne kuhinje!

Aktivnije goste privući će očaravjuće biciklističke i pješačke staze u okolici, dok će se djeca sjajno zabaviti s animatorima uz kreativne igre u mini klubu.


Restorani i barovi hotela Padova
Ukusna jela internacionalne i mediteranske kuhinje, suvremeni dizajn i terase sa spektakularnim pogledom na stari grad i zalazak sunca glavni su aduti restorana hotela Padova. Hotelski show cooking restoran nudi bogati bife za vrijeme doručka i večere, dok u Food&Lounge baru i restoranu možete naručiti à la carte jela i majstorski spravljene koktele.
Moderno uređen Lobby bar je pak idealno mjesto za jutarnju kavu uz omiljeno štivo ili zadnje piće prije odlaska na počinak.


Božićno novogodišnji program na Rabu pogledajte ovdje

Sportske aktivnosti i zabava

Stay fit – svakodnevni program tjelovježbe, fitnessa i rekreacije; fitness dvorana (bez nadoplate); spremište za bicikle; staze za vožnju biciklom i trčanje; aqua fitness i zumba fitness; Music & Fun – bogat i zabavan večernji program.

Ostali sadržaji i usluge

besplatno parkiralište; besplatan Wi-Fi u cijelom hotelu; korištenje fax uređaja; telefon u predvorju; mjenjačnica; TV u predvorju; sef na recepciji; spremište za prtljagu; frizerski salon; butik modnom odjećom; suvenirnica; kiosk sa časopisima i duhanskim proizvodima; trgovina prirodnom kozmetikom; kućni ljubimci nisu dopušteni.