Kontrolirajte zdravlje i izbjegnite gužve! UZV i pregled dojki u Privatnoj ordinaciji dr. Đurića u centru ZAGREBA uz čak do 52% popusta i za 199kn!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Crno Jaje u suradnji s doktorom Đurićem Vas poziva da uz veliku uštedu napravite ultrazvuk dojki te prekontrolirate svoje zdravlje! Izbjegnete beskonačno čekanje i gužve u bolnicama. Zdravlje je najbitnije, a o važnosti ovih pregleda govori crna statistika u koju smo upućeni preko medija.

Okruženi smo raznim informacijama koje pokazuju potrebu redovitih pregleda i ranog otkrivanja raznih bolesti! Eventualne zloćudne bolesti u samom začetku i bilo kakve zdravstvene sumnje otkrijte na vrijeme zahvaljujući Ordinaciji dr. Đurića i njihovoj ponudi.


Ponuda se odnosi samo za žene. Kupon vrijedi do 31.01.2019.!


Ordinacija je nalazi u centru Zagreba, u Draškovićevoj ulici!

 ULTRAZVUK DOJKE 

Vrlo je važno da liječnik koji izvodi pretragu pregleda sve dijelove dojki više puta i pazušne jame. Preporučuje se pregledati i jame iznad ključnih kostiju i učiniti manualni pregled dojki. Takvim pregledom vrlo je vjerojatno da će radiolog uspjeti identificirati sumnjivu promjenu na dojci, uglavnom ako je veća od 5 mm.

 

Potrebna je najava i rezervacija termina minimalno 3 dana unaprijed na broj tel: 01/4813 700, uz KOD i ID kupona po primitku.