Doživite dvodnevnu adventsku čaroliju Verone, grada Romea i Julije, i božićnog sela Bussolengo uz Elisu Tours s polaskom iz Zagreba i Rijeke u terminu 15.-16.12. za samo 525 kn/osobi! GARANTIRANO!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Polazak iz Zagreba (Autobusni kolodvor, 7:00h) i Rijeke (Vrata Jadrana, 9:30h - obavezna najava unaprijed!). Doživite čaroliju adventa uz smijeh i pregršt zabave! Provedite nezaboravne trenutke u najromantičnijem gradu na svijetu, gradu Romea i Julije, te božićnom selu Bussolengo prepunom božićnih dekoracija i ponuda za najbolji božićni ugođaj, a izlet zaokružite shoppingom u Designer Outletu Noventa di Piave!

Program putovanja

1. dan ZAGREB/RIJEKA - VERONA 
Polazak autobusa s Autobusnog kolodvora Zagreb, peroni 502-506 u 07:00 sati te polazak sa stajališta Vrata Jadrana kod Rijeke u 09:30 sati (polazak s Vrata Jadrana potrebno je prijaviti prilikom rezervacije aranžmana). Vožnja kroz Sloveniju i Italiju uz kraća zaustavljanja putem. Po dolasku u VERONU pješački razgled grada u pratnji vodiča, poznatog po čuvenoj zabranjenoj i tragičnoj ljubavi Romea i Julije, tako dobro opisanoj u istoimenom djelu Williama Shakespearea: PIAZZA DEI SIGNORI - PIAZZA DELLE ERBE - JULIJINA KUĆA - PIAZZA BRA - ARENA DI VERONA... Nakon razgleda uživanje u adventskoj čaroliji u Veroni, u čarobnoj atmosferi grada zaljubljenih, čiji korijeni datiraju još iz doba antičkog Rima. Mogućnost kupnje i degustacije božićnih delicija iz Verone i okolice. Odlazak prema hotelu. Noćenje.

2. dan VERONA - BOŽIĆNO SELO BUSSOLENGO - SHOPPING - ZAGREB / RIJEKA
Doručak. Odlazimo prema Božićnom selu u mjestu Bussolengo koje je napravljeno prije 18 godina po uzoru na njemački gradić Rothenburg i čarobnu romantičnu cestu. Cijelo selo se prostire na površini od 7.000 m2. Kombinacija svjetla, ukrasa, Djed Božićnjak i jaslice u prirodnoj veličini te čudo mirisa i božićnih pjesama pružaju jedinstven doživljaj i garantiraju maksimalno uživanje u ambijentu. Kroz više tematskih soba imate mogućnost zaviriti u svijet patuljaka, glazbenih kutija, jaslica i božićnih ukrasa ili da jednostavno pošaljete poštu Djedu Božićnjaku u začaranoj šumi gdje čak i stabla pričaju svoju priču i otkrivaju tajne čarobne šume. 

Moći ćete vidjeti brojne štandove sa radovima obrtnika gdje će biti izložene rukotvorine od drva, kukuruznog tijesta, staklenih perli, mirisne svijeće raznih oblika, orginalne božićne čestitke s prešanim cvijećem… Mogućnost kupnje i degustacije božićnih delicija. Slijedi polazak prema Designer Outletu Noventa di Piave, shopping centru visoke kvalitete koji pruža jedinstveni doživljaj shoppinga uz sniženja do čak 70%... Prada, Fendi, Armani, Calvin Klein, Gucci samo su dio ponude zvučnih imena visoke mode, a za ljubitelje sporta i casual izgleda tu su Diesel, Gas, Nike i drugi. Dodatna vrijednost je i jedini Paul Smith outlet u Europi. Osim trgovina, kafića i restorana, u predivnom božićnom ambijentu kupite božićne poklone. Povratak prema Rijeci / Zagrebu. Dolazak u kasnim večernjim satima.

Aranžman uključuje: prijevoz turističkim autobusom, voditelja putovanja, smještaj u hotelu 3* u dvokrevetnim sobama tuš/WC/TV u okolici Verone na osnovi 1 noćenja sa doručkom, ulaznica za Božićno selo, sve razglede prema programu, troškove organizacije i prodaje.