Trenutno zategnuta i napetija koža lica uz Laser Centar Trinity u Zagrebu! Tretman Plazma penom uz područja lica po izboru i prirodne i dugotrajne rezultate...već od 189kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Na minimalnoj udaljenosti od kože aparat ispušta plazma blic koji u dodiru sa kožom uzrokuje trenutno zatezanje kolagenskih vlakana i rezultati su vidljivi odmah u toku tretmana! Kupon vrijedi isključivo do 30.03.2019., vrijedi za jednu osobu i koristi se u Zagrebu!

Tretman lica Plazma penom uz područja po izboru

-Energijom plazme stimuliraju se regenerativni procesi u koži
-Postiže se sinteza kolagena i elastina
-Trenutno zategnuta koža i vidljivo pliće bore

Plazma pen laser je inovativna, neoperativna blefaroplastika koja nudi efekte operativnih metoda. Namijenjena je svim tipovima kože. Bez opasnih anestezija, rizika i komplikacija koje mogu pratiti tradicionalnu metodu.

Može da se koristi na cijelom licu, a estetski i funkcionalni problem viška kože na gornjim ili donjim kapcima rješava do danas na nezamislivo brz, lak i efektivan način.


Primjenjuje se za:

- lifting kapaka
- lifting podbratka vrata i dekoltea
- lifting obraza
- korekcija bora
- zatezanje kože na čelu, iznad usana
- zatezanje kože kod ušiju
- uklanjanje staračkih mrlja
- ožiljaka
- pigmentnih mrlja
- opuštene kože
- strija

Plazma pen je trenutno najinovativniji tretman. Nema ožiljaka i postoperativnog ležanja. Minimalno invazivno. Na minimalnoj udaljenosti od kože aparat ispušta plazma blic koji u dodiru sa kožom uzrokuje trenutno zatezanje kolagenskih vlakana i rezultati su vidljivi odmah u toku tretmana. Nakon tretmana je brz oporavak.


Prednosti Plazma pena:

- mogućnost upotrebe i kod muškaraca i žena
- mogu se istovremeno tretirati bore,ožiljci i strije
- tretmani su izvedivi na cijeloj regiji lica, na kapcima, zoni oko očiju i vratu
- prirodni i dugoročni rezultati jer reguliraju samoregeneraciju kože, proizvodnju kolagena i elastina- postoji mogućnost da se kombinira sa mnogim drugim kozmetičkim i medicinskim tretmanima