PodržimoNaše

Last minute za Best Travel i najslađi vikend prosinca uz opatijsku manifestaciju Festival čokolade i uz to doživite i adventske čari Rijeke 08.12.2018. uz prijevoz autobusom iz Zagreba...79kn/osobi!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Garantiran polazak u 7:00 sa perona 502-506 Autobusni Kolodvor Zagreb! Kupon možete iskoristiti isključivo za ovo putovanje 08.12.2018.!

Autobusom iz Zagreba
Najslađa opatijska manifestacija u prvom vikendu prosinca predstavlja najbolje domaće i međunarodne čokoladne brendove, ali i male specijalizirane proizvođače originalnih slastica od čokolade.

Izložbeni i prodajni dio Festivala čokolade smješten je na Ljetnoj pozornici gdje svaki proizvođač u svome prostoru predstavlja ono najkvalitetnije iz svoje ponude, no atraktivni programi poput radionica, predavanja, degustacija, koncerata i izložbi vezanih uz čokoladu održavaju se u svim opatijskim hotelima i restoranima, ali i umjetničkim galerijama, izložbenim paviljonima, te muzejskim i školskim prostorima.

Termin: 08.12.2018. Siguran polazak!

 

PROGRAM IZLETA:

Polazak u 7:00 sa perona 502-506 Autobusni Kolodvor Zagreb. Slijedi vožnja kroz Gorski Kotar do Opatije. Po dolasku u Opatiju slijedi kratka panoramska šetnja s pratiteljem, te ostatak dana slobodno za samostalno uživanje u mnogobrojnim zanimljivostima prema programu događanja:

Čokoladna čarolija, Opatijski paradoks- čokolada  i vino, Škola spravljanja slastica, Kavana Imperijal, Promotivna prodaja čokoladne torte, Čokoladne priče, radionica slikanja s čokoladom i izložba radova, Choco show izrada i degustacija čokoladnih delicija. Druženje s Mozartom uz čokoladnu fontanu…

Program za vrijeme Festivala čokolade je bogat i vjerujemo da će svatko naći neku slasticu po svome ukusu!

Slijedi vožnja prema Rijeci. Dolaskom u Rijeku šetnja uz pratitelja putovanja i upoznavanje s najvažnijim znamenitostima u samom centru. Šetnja Korzom gdje se tradicionalno održava blagdanski sajam. Sve je puno tradicionalnih okusa i mirisa i vjerujemo da nakon slatkih delicija sigurno će vam goditi neki slani zalogaj.  Slobodno vrijeme za uživanje  u adventskim događanjima!

Polazak iz Rijeke je u 19:00 sati, a povratak na mjesto polaska očekuje se u večernjim satima.