Doček Nove u Ivaniću sa ili bez prijevoza! ALL INCLUSIVE novogodišnja večera u hotelu Sport gdje Vas očekuje nezaboravna atmosfera uz grupu Vrijeme Ljubavi već od 349 kn/osobi!

47 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Polazak iz Zagreba u 19:30 h kod Lisinskog ili 19:45 h na parkiralištu kod Lesnine, povratak iz Ivanić Grada oko 03 h! Kupon vrijedi za 1 osobu i za 31.12.2018., odnosno doček Nove Godine u Hotelu Sport!

Povedite obitelj, društvo ili druge drage osobe i dočekajte Novu 2019. godinu uz bogatu buffet ponudu i nastup grupe Vrijeme ljubavi. U ponoć Vas očekuje torta i šampanjac, a sve što vi trebate učiniti je ponijeti dobru atmosferu.


20:00h – Buffet serviranje

Hladno predjelo: 

Pršut, laks kare, kulen, domaća kobasica; sir kozji, livanjski, i domaći dimljeni; feferoni i masline; šunka u kruhu sa sirom i hren; francuska salata; salata od tunjevine.

Toplo predjelo:

Domaći njoki u umaku od tartufate; domaći široki rezanci sa pršutom i rajčicom; rižoto s bademima i piletinom; glavno jelo; juneća pašticada; svinjski file punjen povrćem; pileći bečki s bademima i sezamom; puretina u umaku od muštarde; hladni odojak.

Prilozi:

Pekarski krumpir, gratinirano povrće , domaći kroketi i njoki

Salata:

Grčka, šopska, grah salata, rajčica

Slatki stol:

Čokoladni užitak, kokos iznenađenje, crvenkapica, cheese cake

mađarica, schwarzvald, tiramisu ,suhi kolači


12:OO h

Novogodišnja torta i pjenušac

01:00 h

Sarma i pire krumpir

Domaći štrukli

Otvoreni bar:

Piće dobrodošlice- domaća rakija/liker; vino bijelo Silvanac Zeleni; vino crno Cuvee Voštinić; Jana i Mineralna Voda; Coca Cola i Juice; pivo ožujsko, karlovačko.