Uz besplatnu dostavu naručite svoju imuno bombu OPG-a Oreč! Najbolja mješavina meda, cvjetnog praha i propolisa za vaše kompletno zdravlje u pakiranju od 400 grama za samo 79 kuna!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Imuno bomba je mješavina meda kao baze, cvjetnog praha i propolisa. Jednostavno nema drugog izraza, a da se ne obezvrijede ljekovita svojstva ovoga preparata i brzog djelovanja na organizam, zato je preparat dobio naziv bomba!

LJEKOVITA SVOJSTVA:

- antibakterijska, antigljivična, antivirusna, antiupalna, anestetička, antialergijska i  antioksidacijska svojstva

- antitumorsko djelovanje

-  jača imunitet i sprječava mnoga oboljenja

- jača i djeluje na cijeli organizam

- daje energiju 


Nakon kupnje kupona potrebno je poslati podatke za dostavu (ime i prezime, adresa i broj telefona) te kod i ID kupona na mail: tomislav.orec@gmail.com.

S PRAVOM IMUNO BOMBU MOŽEMO NAZVATI LIJEKOM  21. STOLJEĆA KAO I SVE PČELINJE PROIZVODE!

   

Nakon tri dana u organizmu se osjeća velika promjena. Bombom se u organizam unosi više od 50 do sada otkrivenih sastojaka. Sastav u prvom redu ovisi o vrsti biljaka s kojeg potječe.

Svježa pelud sadržava 3-10% vode, 7-30% bjelančevina, 1-20% masti i 18-40 % šećera.

Od mineralnih tvari sadržava: sumpor, kobalt, silicij, bakar, željezo, natrij, kalcij, magnezij, aluminij, mangan, fosfor, srebro, barij, cink, stroncij, molibden, bor, litij i dr.

Od vitamina sadržava: B1, B2, B6, B7, B12, A, E, K, H, P, PP, C, sadržava 20 puta više KAROTENA (PROVITAMIN I VITAMIN A) nego mrkva koja se smatra osnovnom sirovinom za industrijsko dobivanje tog vitamina. Budući da pelud predstavlja muške spolne stanice, on je i nositelj hormona.