Za vašu otpornost i energiju pobrinut će se matična mliječ u krem medu od 200 g OPG Oreč! Napravite već danas jedan korak za svoje dugoročno dobro zdravlje! Dostava je besplatna za cijelu Hrvatsku.

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Za matičnu mliječ kažu da je najsavršenija namirnica na svijetu jer hrani, liječi i revitalizira tijelo, potiče cirkulaciju, osobito u mozgu, a time poboljšava i pamćenje! Kupon se može iskoristiti do 30.01.2019.

Matična mliječ sadrži bjelančevine, vitamine (A, B, posebno visoku koncentraciju B5 i B6, C, D i E), minerale, enzime, aminokiseline (8 nezamjenjivih), te nezasićene masne kiseline 10-HDA koje postoje samo u matičnoj mliječi i nije je moguće umjetno proizvesti, a potiče rad imunološkog sustava. 

Također sadrži kolagen koji koži daje svježinu, te na taj način usporava starost, daje snagu te psihofizičku vitalnost. 

Nakon kupnje kupona potrebno je poslati podatke za dostavu (ime i prezime, adresa i broj telefona) te kod i ID kupona na mail: tomislav.orec@gmail.com.

Ova mješavina posebno se preporučuje kod:

pada imuniteta, iscrpljenosti, kroničnog umora, stresa

prije i poslije operacija, za vrijeme i nakon kemoterapija

kod visokog tlaka, povećane razine šećera u krvi, kardiovaskularnih oboljenja

regulacije menstruacije i promjena u menopauzi, neplodnosti

akni i psorijaze


Način konzumiranja: Sat vremena prije jela jednu žlicu mješavine staviti ispod jezika i pustiti nekoliko minuta da se direktno apsorbira jer je ispod jezika najveća prokrvljenost. Koristi 30 dana pa isto toliko napraviti pauzu prije ponovnog konzumiranja. Čuvati u hladnjaku.

VAŽNO!!! Ne konzumirati metalnom žlicom, jer metal uništava važne sastojke (koristiti plastičnu, drvenu ili keramičku žlicu).

Napomena: ne preporučuje se osobama koji boluju od astme i osobama koje su imale transplataciju organa jer bi zbog svog imunostimulirajućeg svojstva mogle odbaciti organe.

Nuspojave: proljev, osip i sl.,  isključivo zbog procesa detoksikacije, tj. izbacivanja štetnih tvari iz organizma narednih par dana.