Na kraju Stare ili u samom početku Nove godine, provedite 2 dana/1 noćenje s doručkom u luksuznom IRISH Hotelu 3* u Bihaću, a 2019. pozdravite na organiziranom dočeku u hotelskom klubu!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U blizini NP Plitvičkih jezera i NP Une priuštite si miran dvodnevni odmor s doručkom ili rasplesani provod na dočeku u hotelskom caffe baru Hard Rock! Djeca do 7 godina GRATIS! Kupon se može iskoristiti za sam doček 31.12.18./01.01.19., ali i prije i poslije Nove godine: u periodu od 29.12.2018. do 06.01.2019.!

Bihać je šarmantni mali grad smješten na obalama rijeke Une, između Nacionalnog parka Una i Nacionalnog parka Plitvička Jezera.

Irish Hotel Bihać je novo sagrađeni luksuzni hotel koji vam nudi idealan odmor u mirnom dijelu grada Bihaća, udaljen od samog centra grada 300 m, smješten uz Žegarsku aleju koja je od pamtivijeka okupljala mladost Bihaća.

Doček će biti organiziran hotelskom caffe baru Hard Rock, uz rezervaciju i plaćanje mjesta 120 kuna/osobi na recepciji!

Irish hotel raspolaže sa 18 komfornih soba. Ukupan broj ležajeva je 62. Na raspolaganju su Vam 2 jednokrevetne, 4 dvokrevetne, 7 trokrevetnih, 2 četverokrevetne, jedna peterokrevetna soba te dva DELUXE apartmana. Sve sobe su uređene i klimatizirane sa luksuznim kupatilom, mini barom, LCD TV-om i besplatnim bežičnim internetom. Irish hotel pruža odličnu uslugu u vrhunski uređenom prostoru, za sve goste, koji uz pristupačne cijene žele otkriti naše gostoprimstvo i ljepote ovog kraja.

Usluge u hotelu: posluga u sobu, lunch paketi, recepcija (24h), privatna prijava/ odjava, praonica rublja, usluga peglanja, svakodnevna usluga čišćenja, faks/fotokopiranje, VIP soba, suite za mladence, novine, grijanje, klima-uređaj, prostor za pušače.