Zimski krajolik u bijelom uz ski opening i zagrljaj slovenskih planina na 3 dana/2 noćenja s polupansionom za dvoje u apartmanskoj kući Muštrinka uz 3 ski karte, korištenje saune...od 2539 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Djeca do 6 godina gratis u sobi s 2 odrasle osobe! Cijena uključuje i ski karte za 3 dana + korištenje saune (1 h dnevno po osobi)! Ponuda se može iskoristiti isključivo od 13.12.18. do 16.12.18. i od 19.12.18. do 26.12.18.!

Apartmanska kuća Muštrinka

Idilična gorska apartmanska kuća Muštrinka je sa svojom lokacijom u središtu skijaškog centra i idealna je polazišna točka za skijanje i druge zimske radosti.

Opremljenost Vam daje osjećaj kao da ste kod kuće, a bogato opremljeni apartmani nude sve potrebno za opuštajući odmor. Kuća Muštrinka opremljena je sa 5 apartmana na 2 kata, i mogu primiti do 16 osoba.


Svaki apartman ima veći zajednički prostor sa blagovaonicom, kuhinjom opremljenom sa pločom za kuhanje, pećnicom i hladnjakom i kuhinjskim priborom. U istom prostoru se nalazi i dio sa kaučom na razvlačenje (dimenzija 155x195 cm) i satelitskom televizijom. Također ima svaki apartman i svoju kupaonicu sa WC-om.

U većim 2+2 apartmanima se nalaze i dodatne spavaće sobe, koje se dijele od kuhinjskog prostora. Oprmeljene su sa bračnim krevetom i prostornim ormarom.
Svim apartmanima pripadaju posteljina i ručnici.


U apartmantskom kući se nalazi zajednički prostor, koji je grijani i gdje možete sačuvati svoju skijašku opremu.


 

Program koji je za goste hotela besplatan:

Petak 21.12: škola skijanja, večernji open fire na plaži

Subota 22.12.:

Škola skijanja, djed Mraz i darivanje djece, zabava sa Vilijem Resnikom, krvavška tržnica, večernji mini disko s Djedom Mrazom.

Nedjelja 23.12.:

Škola skijanja, zaključak vikenda.


 

Crno Jaje preporuča provjeru slobodnih termina prije kupnje kupona na +386 51 350 830.