Nova dimenzija odmora krije se u Trogiru i luksuznom boutique hotelu Brown Beach House na 3 dana/2 noćenja sa doručkom za dvoje uz masaže, korištenje spa centra...999 kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Brown Beach House pruža jedinstveno iskustvo Mediterana! Rok iskoristivosti kupona je od 11.12.2018. do 29.12.2018. te od 02.01. do 01.03.2019.!

Brown Beach House - luksuzni boutique hotel u Hrvatskoj

Na pitoresknoj Jadranskoj obali, u šarmantnom povijesnom gradu Trogiru udaljenom svega 5 kilometara od zračne luke Split, Brown Beach House pruža jedinstveno iskustvo Mediterana. Smješten unutar nekadašnje tvornice duhana („Duhanka“), već s prvim pogledom na veličanstvenu fasadu hotela, preplavit će vas osjećaj bezvremenskog stila.


LUKSUZNI BOUTIQUE HOTEL PORED MORA
Dizajniran za odmor u ležernoj raskoši, Brown Beach House nalazi se svega par koraka od plaže, okružen netaknutom prirodom u neposrednoj blizini Trogira, jednog od najljepših gradova Hrvatske.

Dizajner Saar Zafrir kreirao je gotovo imaginaran koncept prostora koji je istovremeno hip i sofisticiran. Svaki detalj sugerira gostima da se raskomote i ugodno smjeste.


Brown Beach House ima 42 moderne sobe i apartmana, od kojih svaki ima istaknute detalje i poziva na luksuzni bijeg od stvarnosti. Pod antičkim stropovima primamljivog lounge-a razmještene su bojom i teksturom različite stolice i fotelje, okružene razgranatim palmama, dok vam pogled kroz prozore koji se protežu cijelim prostorom bježi prema blistavom Jadranskom moru.


Uživajte u romantičnoj idili na plaži, uz bazen, u spa centru ili baru lobija.
Slasni zalogaji čekaju vas u Cartina restoranu.
Cjelokupna atmosfera poziva na prepuštanje Brown Beach House stanju uma.


Elegantan i opuštajući Spa & Wellness nudi čuvstveno iskustvo.

Kompromisi nisu opcija kada govorimo o vašoj ljepoti i zdravom stilu života. Luksuzni tretmani lica i tijela dat će vašoj koži blistavi sjaj, sauna i jacuzzi će vas preporoditi i opustiti, a vrijeme provedeno u teretani osnažit će vaš duh i tijelo.


Preporodite se
Raskošan Spa & Wellness privatna je zelena oaza kreirana za pomlađivanje i obnovu vašeg duha i tijela. Uživajte u luksuznim tretmanima kože,  opuštajućim masažama i profesionalnoj manikuri i pedikuri. Relaksacija se nastavlja u našoj sauni, jacuzziju i autentičnoj turskoj hamam kupelji, što rado upotpunjujemo osvježavajućim detaljima. Entuzijastima tjelovježbe na raspolaganju je dobro opremljena teretana.