Ovaj vikend provedite na skijanju u Sloveniji! Iskoristite paket s 3-dnevnim ski passom na skijalištu Kope i 2 noćenja s polupansionom u Lukovom ili Grmovškovom domu već od 668 kn/osobi!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Priuštite si super povoljan paket s trodnevnim ski passom i 2 noćenja na bazi polupansiona uz odabir smještaja u Lukovom ili Grmovškovom domu u poznatom slovenskom turističkom i ski centru Kope! Kupon vrijedi za 1 osobu i isključivo za vikend 14.-16.12.2018.!

Lukov dom leži na nadmorskoj visini od 1.350 metara. Odlikuje se kvalitetom smještaja, odličnim restoranom, suvremenim wellness centrom, izvanrednom lokacijom s nezaboravnim pogledom.

Smještajni kapacitet doma je do 180 osoba. Sobe u Lukovom domu razvrstane su u 3 kategorije: sobe I. kategorije s prostranom kupaonicom, LCD TV-om i sušilom za kosu; sobe II. kategorije jednostavne opremljenosti s televizorom i kupaonicom; sobe III. kategorije jednostavne opremljenosti sa zajedničkim ležajevima bez kupaonice (sanitarije i tuševi su etažni). 

Grmovškov dom nalazi se na vrlo zanimljivoj lokaciji jer je tek 50 metara udaljen od prve vučnice, a raspolaže sa 65 ležajeva.

Sobe u domu su jednostavne i vrlo ugodne (2, 3, 4, 5 i 6-krevetne). Svaka soba ima umivaonik, sanitarije i tuševi su etažni. 

U sklopu doma djeluje i prostrani restoran Kope s 200 sjedišta, a ispod njega je poznati Holcer Pub* i velika sunčana terasa.

Za vikend nastupaju Natalija Verboten & Plamen Band (14.12.) i Gadi (15.12.).

Skijalište Kope je živahno obiteljsko skijalište ponad Slovenj Gradeca. Nudi odlične uvjete za rekreaciju za početnike i profesionalce, a kada zapadne snijeg dostupna je i uređena snježna staza (mogućnost cross-country skijanje, 15 km staza) do Ribničke kolibe. Nalazi se na nadmorskoj visini od 1.010 m do 1.542 m te raspolaže s 8 km uređenih skijaških staza, koje povezuju 2 četverosjedežnice i 5 vučnica.  Staze su raznolike i primjerene za sve ljubitelje skijanja ili boardanja, od početnika do vrhunskih skijaša. Uz dodatni umjetni snijeg omogućeno je još do 100 dana kvalitetnog skijanja.

Kako do nas?

Kope su smještene 170 km od Zagreba, a najkraći put vodi preko Krapine, Đurmanca, na granični prijelaz Lupinjak, te dalje preko Rogaške slatine za Celje. U Celju je potrebno produžiti magistralnom cestom (paralelno s autoputom) u smjeru Ljubljane, te nakon nekoliko kilometara skrenuti za Arju Vas i dalje držati smjer za Velenje. Nakon Velenja slijedi se cesta za Slovenj Gradec, prije kojeg se, kod mjesta Šmartno, skreće na lokalnu cestu, koja nakon 13 km dolazi skroz do parkirališta na dnu skijališta (1000 mnv). Putovanje automobilom traje cca 2,5 - 3 h.