Hotel Radon Plaza***** - uživajte 3 dana u najluksuznijem hotelu u Sarajevu uz doručak, neograničeno korištenje bazena, saune, fitnessa, parne kupaonice i to sve za 2 osobe i 50% popusta!

79 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

2 noćenja za dvoje u prekrasnom Hotelu Radon Plaza ***** u Sarajevu! Uživajte uz bazen, wellness i fitness studio! Posjetite prekrasno i mistično Sarajevo, probajte prave ćevape, posjetite "Piramidu sunca"!

Paket uključuje za 2 osobe:

3 dana i 2 noćenja u dvokrevetnoj sobi sa bogatim buffet doručkom u restoranu Plava Prizma,
piće dobrodošlice u restoranu Plava Prizma,
neograničeno korištenje bazena, saune, fitnessa i parne kupaonice, gratis parking.Radon Plaza Hotel nalazi se na glavnoj cesti, udaljen je pet minuta od međunarodnog aerodroma i deset minuta od centra grada, što ga čini savršenim izborom za odsjedanje.

Svaka soba opremljena je garniturom za sjedenje, mini barom, sigurnosnim sefom, kafe aparatom, daskom za peglanje i peglom, te specijalnim nosačem za kofer. Usto, u svakoj sobi obezbjeđena je dvostruka internet konekcija, te telefon. Naravno, našim klijentima na raspolaganju je 24-satna room service usluga.

Klima uređaji kontroliraju se individualno, odnosno, unutarnju temperaturu sobe gost određuje prema svojoj potrebi preko displeja.

Vrata na sobama osigurana su specijalnom sigurnosnom bravom i vizir okom, a otvaraju se elektronskim karticama.

Kupaonice u Radon Plaza Hotelu veličine su 10 metara kvadratnih, a karakteristična su po tome što su osvjetljena dnevnom svjetlošću, te imaju pogled na grad. Sadrže obavezan bide, dva umivaonika, specijalno uvećavajuće pokretno ogledalo i vagu za mjerenje. Izdvajaju se luksuzne kade.

Radon Plaza Hotel svojim klijentima nudi i usluge u dvjema kongresnim dvoranama - Crvenom i Zlatnom salonu. Svaki salon ima kapacitet do 400 osoba, s tim što se prostor može i pregraditi.

Radon Plaza Hotel je i prvi u Evropi u kojem se doručak služi u rotirajućem restoranu na 75 metara visine. Našim gostima na usluzi su šest liftova!

Radon Plaza Hotel i potpunio je svoju ponudu Loby barom, Dragon barom, te Fitness i Wellness centrom, gdje gosti mogu koristiti usluge masaže, saune, te kozmetičkog salona i frizerskog salona. Tu je i biznis centar, te stomatolog, ambulanta. Obezbjeđen je i parking za svakog gosta.

Na kraju, Hotel je samo 20 minuta udaljen od najljepših sarajevskih olimpijskih planina, a samo 15 minuta od nove turističke atrakcije «Piramide sunca».Za korištenje navedenog kupona obavezna najava minimalno 5 dana ranije i to na mail: recepcija@radonplazahotel.ba ili tel: +387 33 752 900