Osjetite dio povijesti na 3 dana/2 noćenja uz bogati buffet doručak za 2 osobe u vrhunskom smještaju Kuriji Janković - heritage hotelu s 4*, pokraj Virovitice za već od 525 kn!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Bogati aranžman za dvije osobe u jednoj od najelegantnijih plemićkih kuća/heritage hotelu - Kuriji Janković, pokraj Virovitice! Uključeno je 3 dana/2 noćenja s doručkom za dvije osobe, najam bicikala, besplatno korištenje WiFi interneta, besplatan parking! Iskoristivost kupona do 31.01.2019.!

Kurija Janković sagrađena je tijekom 19. stoljeća u duhu smirenog historicizma i predstavlja jednu od najelegantnijih plemićkih ladanjskih kuća na području Virovitičko-podravske županije. Kurija Janković danas je Heritage hotel s 4 zvjezdice, a nalazi na mjestu gdje Slavonija ljubi Podravinu u okruženju UNESCO. Prekograničnog rezervata biosfere Mura-Drava- Dunav. Vrhunski smještaj i ljubazno osoblje omogućit će vam da uživate u odmoru kao što je to nekada činilo plemstvo.

Ulaskom u naš hotel kao da ulazite u povijest, u neka davna plemićka vremena. Drveni lukovi, zidovi, klasični namještaj – sve odiše smirenošću te kao da poziva gosta da se opusti i zaboravi na gradsku vrevu.

Hotel nudi sobe u tri kategorije: Standard, Superior i Deluxe. 

U ponudu je uključen koktel dobrodošlice uz 50% popusta.

U hotelskom restoranu poslužuje se tradicionalni slavonsko-podravski doručak pripremljen isključivo od lokalno proizvedenih namirnica kako bi doživljaj našega kraja bio potpun. Iz ponude caffe bara izaberite organske čajeve, voćne likere, vrhunska vina ili posebna craft piva lokalnih proizvođača.

Ponuda sadržaja u Virovitičko-podravskoj županiji je uistinu bogata. Na svega 7 km južno od Virovitice možete krenuti u šetnju Virovitičkim ribnjacima koji zimi imaju posebnu draž. Svoje nepce možete razveseliti posjetom kušaonici vina u Podrumu Vineda - obiteljskom podrumu koji se nalazi u malom mjestu Vukosavljevica podno Bilogore te retoranu i obiteljskom imanju Zlatni klas gdje će vas dočekati bogata ponuda lokalnih jela. Na samo 10 minuta od hotela u mađarskom gradu Barcsu možete uživati u brojnim sadržajima Wellness i Spa centra.

Jeste li znali da je na području Virovitičko-podravske županije uspostavljena mreža od 535 km označenih biciklističkih staza? Rute su u rasponu od kraćih do dužih, nizinskih i brdskih, manje i više zahtjevnih kako bi zadovoljni bili i rekreativci i profesionalci. Hotel Kurija Janković Vam pruža uslugu najma bicikala (normalnih i električnih) – sve je spremno za Vašu pustolovinu!