Zimska čarolija u najromantičnijem Phoenixu 4* na 2 dana/1 noćenje s buffet doručkom za dvoje uz romantičnu dekoraciju, kuhano vino, Wellness&SPA... već od 649 kn!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Djeca do 5 godina GRATIS boravak! Rok iskoristivosti kupona do 15.01.2019. (kuponi ne vrijede za datume 29. - 31.12.2018.)!


BOŽIĆNA ČAROLIJA za DVOJE u NAJROMANTIČNIJEM PHOENIXU 4*


DOĐITE NA ADVENT U ZAGREBU I DOŽIVITE BOŽIĆNU ČAROLIJU U DVOJE UZ KUHANO VINO, NOĆENJE SA DORUČKOM I SA WELLNESS & SPA OPUŠTANJEM TE ISKORISTITE SUPER POPUSTE NA DODATNE USLUGE!

 
Božić, ljubav, sreća, veselje, iščekivanje najradosnijih dana u godini…..i na kraju opuštanje u najromantičnijem  hotelu Phoenix, ispunit će vas u potpunosti na izmaku godine i pripremiti vas za nove izazove.



Hotel Phoenix Vam i ove godine nudi čaroban Advent u Zagrebu – uživajte uz različite programe na glavnom trgu , uronite u ledenu božićnu bajku u jednom od najljepših zagrebačkih parkova, na Fuliranju kod Uspinjače doživite dašak starog grada, poslušajte koncerte klasične glazbe s odabranih zagrebačkih balkona, posjetite Božićni sajam i žive jaslice…


  • Uživanje u Wellness & SPA oaze (120 min po noćenju): finska sauna, unutrašnji hidromasažni bazen temperature 28°C - vodena i zračna masaža, svjetlosna terapija,  whirpool temperature 35°C, vodena i zračna masaža, svjetlosna terapija, opuštanje u Relax zoni sa romantičnom atmosferom sa svijećama i opuštajućom muzikom, kutak s vodom, čajem i domaćim jabukama u prostoru Wellnessa!

Hotel Phoenix, Sesvetska cesta 29, Zagreb-Sesvete


Nalazimo se na glavnoj cesti 700m od obilaznice prema centru Zagreba (15 min autom do centra)!
Dostupnost javnog prijevoza (I. zona)
U blizini shopping centra: City centar East (5 min autom); Garden Mall (10 min autom); u blizini Maksimirskog parka (ZOO, stadion), svetišta Marije Bistrice, Aquaparka Adamovec (5min autom)!