[CIJELA HRVATSKA] Poboljšajte mršavljenje! Jedan paket od 200 grama zelene kave za mršavljenje po cijeni od 89 kn uz mogućnost preuzimanja u Zagrebu ili dostave za cijelu Hrvatsku!

13 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Zelena kava pomaže pri mršavljenju, a koristi se kao napitak i lijek još od davnina! Pomaže u održavanju normalne razine šećera u krvi te smanjenju apsorpcije glukoze! Kupon vrijedi do 28.01.2019.!

Zelena kava 

Zelena kava je napitak koji se priprema kao bilo koja obična instant kava, a ima pozitivne učinke na očuvanje zdravlja u procesu mršavljenja i održavanja normalne tjelesne težine. Ovaj način mršavljenja pomoću ekstrakta zelene kave djeluje na dva načina - pri ulasku u tijelo sagorijevaju glukozu, šećer i masnoće. Također usporava oslobađanje šećera u krvožilni sustav, a kad se šećer ne oslobađa u krvi, ne stvara se mast.

Glavni sastojak ovog proizvoda je ekstrakt zelene kave, a uz njega sadrži: 

- hrastovu sjajnicu koja se koristi za jačanje organizma, toniranje krvi, smanjenje umora i tromosti i poboljšanje probave

- sojine klice koje daju osjećaj sitosti i imaju pozitivan učinak na probavu

- senu koja potiče metabolizam i probavu na brži rad

- divlju ružu koja je izvor vitamina C

Dijeta sa zelenom kavom smatra se jednim od najsigurnijih i najzdravijih načina mršavljenja zbog antioksidativnog učinka koji za posljedicu ima zaštitno djelovanje na stanice i kardiovaskularni sustav.

Ponuda uključuje: 200 grama zelene kave za mršavljenje po cijeni od 89 kn!


Ne preporučuje se: djeci ispod 16 godina starosti, ljudima sa srčanim smetnjama, visokim tlakom i dijabetesom, trudnicama i majkama koje doje.

Preuzimanje proizvoda osobno u Av.Dubrava 45 (NAJ ČAJ) uz obaveznu najavu dan ranije.

Nakon primitka kupona potrebno je osobne podatke, broj telefona, adresu za dostavu, kod i ID kupona proslijediti na mail: nactive.info@gmail.com ukoliko se odlučite za dostavu