Ove zime pobrinite se za čistoću i obnovljeni sjaj svoga lica! Salon The Room Beauty & Hair u Osijeku nudi Vam paket čišćenja, tripolarne frekvencije, pilinga, hyalurona, maske i masaže za 119 kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ovaj bogati paket za lice sastoji se od: čišćenja, tripolarne radiofrekvencije (lifting) i 4 tretmana njege lica - piling, hyaluron, maska i masaža! Ne propustite ovu sjajnu zimsku priliku za svoje lice! Kupon možete iskoristiti do 31.01.2019.

Frizersko-kozmetički salon The Room Beauty & Hair u Osijeku nudi Vam bogati paket za vaše lice: čišćenje, tripolarna frekvencija (lifting) i njega (piling, hyaluron, maska i masaža)!

1 osoba može kupiti 1 kupon za sebe i 3 kupona na poklon.

TRIPOLARNA RADIOFREKVENCIJA 

Radiofrekvencija lica je kontrolirano dubinsko zagrijavanje kože sondom koje dovodi do poboljšanja metabolizma stanica, povećanja mišicnog tonusa i elastičnosti tkiva te aktivacije fibroblasta i stvaranja novog kolagena. Koristi se za brzo, efektno i bezbolno pomlađivanje kože i smanjenje bora, podiže očne kapke i muskulaturu lica.  

Radiofrekvencija zagrijava tkivo pomoću električnog polja koje nastaje između dviju elektroda (aplikator i referentna elektroda). Prirodni otpor (impedancija) tkiva na to gibanje dovodi do stvaranja topline što za posljedicu ima vazodilataciju, poboljšanje metabolizma, povećani mišićni tonus i elastičnost tkiva te aktivaciju fibroblasta i stvaranje novog kolagena.

HYALURON

Hijaluronska kiselina (HA) je vrsta glikozaminoglikana, molekule koja čini sastavni dio naše kože, točnije vezivnog tkiva dermisa. Ono se s godinama stanjuje, a obnavljanje prirodne hijaluronske kiseline se znatno smanjuje, čineći kožu opuštenom i naboranom. Naša koža sadrži oko 50 posto hijaluronske kiseline iz tijela, a njena primarna funkcija je da hrani i hidratizira kolagen, također ključan dio u održavanju slojeva i strukture kože. Kolagen joj daje čvrstoću, no hijaluronska kiselina je ta koja je odgovorna za njegovo savršeno djelovanje. Maska pomaže ciljano opskrbiti kožu s hijaluronskom kiselinom.

ODMAH nakon kupnje kupona potrebna rezervacija termina telefonom na broj 031/ 531 - 257 ili mailom theroom.os40@gmail.com!