LAST MINUTE SKIJANJE! MountVacation nudi Vam izvrsnu priliku za trodnevno skijanje u Piancavallu 20.-23.12. i 3 noćenja s doručkom u Hotelu Antares 4* za samo 1178 kn/osobi! Minimum 2 kupona!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Priuštite si LAST MINUTE ponudu agencije MountVacation za skijanje u veličanstvenim Dolomitima uz 3 noćenja s doručkom u Hotelu Antares 4* u Piancavallu od 20. do 23.12.! Ponudu je moguće realizirati S ISKLJUČIVO MINIMALNO 2 OSOBE u sobi, tj. MINIMALNO 2 KUPONA! U tom periodu po ovoj cijeni možete skijati isključivo od četvrtka do subote.

Piancavallo

Piancavallo jedno je od najpoznatijih skijališta u Italiji smješteno u impozantnim Dolomitima na sjeveru Italije, u provinciji Pordenone in Friuli-Venezia Giulia.

Uzdiže se na 1.280 metara nadmorske visine u podnožju Monte Cavallo (2.251 m). Uređeno je 24 km skijaških staza i 26 km cross-country staza, od kojih je 1.2 km osvijetljeno.

Ponuda se može realizirati S ISKLJUČIVO MINIMALNO 2 OSOBE u sobi, tj. kupnjom MINIMALNO 2 KUPONA!

Hotel Antares 4*

Ovaj šarmantni hotel s 4 zvjezdice, koji se može pohvaliti predivnim pogledom na Monte Cavallo i istočne Dolomite, izgrađen je u skladu s najnovijim arhitektonskim principima.

Hotel nudi idealno rješenje za obiteljski godišnji odmor i sportske grupe. Elitno međunarodno skijalište Piancavallo nudi modernu i dinamičnu atmosferu ispunjenu aktivnostima. Sam hotel nalazi se na sunčanoj poziciji ispred klizališta i žičare, u neposrednoj blizini cross-country staza.

Kad ne budete na skijanju, možete iskoristiti teretanu, wellness centar, novi whirlpool i igraonicu.

Prije kupnje kupona OBAVEZNA PROVJERA slobodnih termina i soba, a odmah nakon kupnje i primitka kupona OBAVEZNA rezervacija termina i sobe na e-mail dejan@mountvacation.com ili na broj telefona 00385 1 5534 438!

Više o hotelu: http://www.antarespiancavallo.it/