Ovoga siječnja kompas za skijanje pokazuje prema Bledu! MountVacation nudi Vam paket 2 noćenja s polupansionom u Hotelu Kompas 4* i ski pass za dvoje po super cijeni od 2100 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ostvarite svoju želju za skijanjem na čarobnom Bledu uz MountVacation! Udobno se smjestite u vrhunskom smještaju Hotela Kompas 4* i iskoristite paket 2 noćenja s polupansionom i ski passa u dvoje! Kupon se može iskoristiti od 06.01. do 15.01.2019.

Hotel Kompas 4* smješten je u samom središtu Bleda, u neposrednoj blizini Bledskog jezera. Objekt se nalazi na povoljnoj lokaciji na vrhu brežuljka odakle se pruža panoramski pogled na jezero, Bledski dvorac, Bledski otok i okolne planine.

Hotel obuhvaća 95 otmjeno namještenih soba iz kojih se pruža pogled na jezero ili park. Sve jedinice imaju kupaonicu s tušem ili kadom i sušilom za kosu. Također uključuju TV s kabelskim programima, WI-FI, mini bar, balkon i izravnu telefonsku liniju.

U okolici gosti mogu uživati u brojnim aktivnostima poput vožnje bicikla, dugih šetnji i sportskog penjanja. Obližnji planinski potoci izvrsno su mjesto za ribolov i vožnje kanuom.

Prije kupnje kupona OBAVEZNA PROVJERA slobodnih termina i soba, a odmah nakon kupnje i primitka kupona OBAVEZNA rezervacija termina i sobe na e-mail dejan@mountvacation.com ili na broj telefona 00385 1 5534 438!