PodržimoNaše

Počastite se za blagdane i probajte nešto novo!!! Karton od 24 bočice - 0,33 l vrhunskog talijanskog piva MENABREA s uključenom dostavom za Zagreb i za samo 166 kuna!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Okus Menabrea piva je kao okus pobjede, jednom kad ga upoznaš ne možeš bez njega! Menabrea 1862 svijetlo lager pivo u bočici od 0,33 l sa 4,8% alkohola zbog svog se pitkog okusa idealno sljubljuje uz svako jelo, od pizze do novogodišnje purice!

Menabrea – uspješna priča već više od 160 godina. Kvaliteta, tradicija i umijeće čine snagu Menabrea piva.

Prvoklasno pivo bazirano na ručno rađenoj tradiciji osvaja nagrade već više od 160 godina. Nagrade koje dokazuju i prepoznaju kvalitet vode iz Bielle, pažljivo odabran hmelj, njegovane sojeve kvasca, slad te povrh svega posvećenost glavnog majstora pivara te svih ostalih u procesu proizvodnje.

Ponuda uključuje:

karton od 24 bočice po 0,33 l visokokvalitetnog talijanskog neindustrijskog piva Menabrea.

Specifičnost Menabrea piva proizlazi prvenstveno iz čiste vode koja dolazi iz Alpa blizu Bielle poznatih po izvorima dubokim više od 1500 metara. Vješto korištenje vode i pažljivo selektiranih osnovnih sirovina kao što su čisti kvasac, talijanski i francuski slad i raznoliki cijenjeni hmelj koji dolazi iz doline Hallertau predstavljaju pravu snagu Menabrea piva.

Više pogledajte na www.birramenabrea.com