Izlet za Vaše dijete uz priče i bajke Ivane Brlić Mažuranić! Best Travel Vas poziva da odvedete svoje mališane na Dječji advent u kući bajke u Ogulinu i Karlovcu 22.12.2019. za samo 99 kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Sastanak grupe u 7,50 na Autobusnog kolodvora Zagreb, peroni 502-506! Kupon možete iskoristiti isključivo za ovo putovanje 22.12.2018.!

Dječji advent u kući bajke – Ogulin i Karlovac


Datum polaska: 22.12.2018.

Program putovanja: 
 
Sastanak grupe u 7,50 na Autobusnog kolodvora Zagreb, peroni 502-506. Nakon upoznavanja s pratiteljem putovanja krećemo u 8,00. Vožnja pored Karlovca te dalje do Ogulina. Putem do Ogulina slušat ćete priče i bajke Ivane Brlić Mažuranić. A osim bajki, ispričati ćemo vam i stare legende o vilama koje i dana se igraju na planini Klek. Kraći odmori od puta sigurno će svima goditi. Dolaskom u Ogulin slijedi šetnja i razgled uz pratitelja putovanja. Gradska jezgra i odlazak do Đulinog ponora. Nakon razgleda odlazak do Ivanine kuće bajki. 


U kući će nas dočekati baš Ivana Brlić Mažuranić koja će nam ispričati nešto o sebi i provesti nas kroz njezin svijet mašte. Najmlađi će posjetiti Šumu striborovu, ugledati i pokojeg Tintilinića, ući u čarobno drvo i još puno iznenađenja.


Slobodno vrijeme za uživanje u božićnom sajmu ili posjet klizalištu koje će ove godine prvi puta biti postavljeno u Ogulinu. U 14 sati polazak iz Ogulina u smjeru Karlovca. Adventske svečanosti svake godine imaju sve više događanja, tako i grad Karlovac nakon prošlogodišnjeg uspješnog prvog Adventa ove godine priprema još bogatiji i interesantniji. Dolaskom u Karlovac posjet adventskom sajmu i šetnja samim središtem grada. Predlažemo odlazak i posjet slatkovodnom akvariju Aquatica.


Polazak iz Karlovca  u 19 sati. Predviđen dolazak u Zagreb oko 20 sati.