Svjetski hit za rast kose konačno u Zagrebu u Beauty Centru Kozlinger! FOTOBIOMODULACIJA u kombinaciji sa dermapenom, kisikom i ampulom za brži rast kose...399kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Fotobiomodulacija je terapija, tretman koji se zasniva na komunikaciji i interakciji između svjetlosne energije i tkiva! Fotobiomodulacija s LED diodama - prirodna energija svjetla za stimulaciju, regeneraciju, uravnoteženost i dezintoksikaciju stanica tkiva, bez kontraindikacija, upala i boli! Rok iskoristivosti kupona je 20.02.2019.!

Nova UČINKOVITA tehnologija svjetlosne terapije led panelima -FOTOBIOMODULACIJA u kombinaciji sa dermapenom, kisikom i ampulom za brži rast kose!

Upotreba elektromagnetske energije koja se emitira iz LED svjetla u medicini proučava se niz godina; istraživanja u cijelom svijetu zabilježila su efikasnost ovog postupka u mnogim medicinskim terapijama, posebno u estetskoj medicini, pokazala se jako učinkovita u biostimulaciji fibroblasta i elastina.
Na području elektronike LED je skraćenica od Light EmittingDiode (dioda sa svjetlosnim emitiranjem), a svjetlo koje emitira je hladno, jednobojno i, za razliku od lasera, nepovezano. LED diode su generatori s niskom snagom (LLT -Low Laser Therapy), ne dolazi do "oštećenja" tkiva i zbog toga su u mogućnosti prodrijeti u potkožno tkivo te mogu stimulirati stanični odgovor (fotobiomodulacija) bez termičkih traumana koži, boli ili drugih nuspojava. Fotobiomodulacija je terapija, tretman koji se zasniva na komunikaciji i interakciji između svjetlosne energije i tkiva. Sve stanice mogu apsorbirati svjetlost. Jednobojna svjetlost djeluje tako što interferira s respiratornim lancem mitohondrija stanice (energetske centrale) i još više strukturom enzima nazvanom "citokrom" - enzim koji pridonosi procesu stanične oksidacije). To će pridonijeti povećanju proizvodnje endogene energije u obliku ATP (gorivo naših stanica) koje stanica koristiti kako bi poboljšala svoje funkcije. Također dolazi do povećanja aktivnosti fibroblasta, kožnih stanica koje proizvode kolagenska vlakna, elastin, hijaluronsku kiselinu, koje pridonose oblikovanju novih strukturalnih komponenti kožnog tkiva, s očito vidljivom elastičnošću kose koja će se objektivno pokazati ojačanom.

Dolazi i do povećanja cirkulacije, zahvaljujući povećanoj proizvodnji faktora rasta vaskularnog endotela (VEGF) i dušičnog oksida. To će dovesti do pojačanja lokalne cirkulacije i povećanja udjela kisika i hranjivih tvari. Kosa će se zasititi kisikom, te će biti zdravija i povećanjem limfne drenaže poboljšat će se eliminacija toksina.
Osim toga, dolazi do smanjenja matrixina (skupine enzima koju uglavnom proizvode konektivne stanice tkiva), jer se sprječava aktivnost onih enzima koji napadaju i smanjuju strukturu kolagena, koji je od vitalne važnosti za elastičnost istrukturu kože i kose. Povećanje kolagena tipa 1 koji se dobije na taj način dovodi do poboljšanja teksture kose i njenog izgleda. Tu je i snažno antibakterijsko i protuupalno djelovanje. Svi ti učinci manifestiraju se općim poboljšanjem aktivne funkcionalnosti tkiva koje je "fotobiostimulirano".
Nakon svakog tretmana kosa će biti elastičnija. Vrijeme primjene i trajanje tretmana je vrlo kratko i ne postoje nikakve kontraindikacije. Učinci fotobiomodulacije se razlikuju ovisno o intenzitetu (količina, snaga, udaljenost LED dioda), upotrebljenom materijalu (sastojak ili lijek) i o dužini korištenog vala.

Fotobiomodulacija s LED diodama - prirodna energija svjetla za stimulaciju, regeneraciju, uravnoteženost i dezintoksikaciju stanica tkiva, bez kontraindikacija, upala i boli.
Trajanje tretmana 45 min- 60 min!