4 dana na Rogli! Skijanje,sanjkanje,3 Polupansiona,superior soba Hotela Smogavc****,3 dnevne i 2 noćne ski karte,paket dobrodošlice,3 dnevne karte za ski trčanje sve za 2 osobe i 50% popusta!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

4 dana aktivnog odmora u hotelu Smogavc u Superior sobi**** s Polupansionom za 2 osobe i poklonom dobrodošlice,te uživanje u snježnim spotovima- skijanje uz 3 dnevne i 2 noćne ski karte u Rogli i sanjkanje u Zlodejevu, i to sve uz 50% popusta! AMEX do 6 rata,Diners do max. 12 rata!


Smogavc Hotel otvoren u 2000 i nadograđen 2004. godine sa kategorijom od četiri zvjezdice (Hotel Smogavc PLUS ****).
Hotel  nudi udobnost u autentičnom stilu i Pohorje i ugodan obiteljski ugođaj. Smješten je u centru mjesta Zreče.

Ponuda uključuje za 2 osobe:

4 dana, 3 polupansiona (doručak i večera) u superior sobi 4*
paket dobrodošlice
3-dnevna ski karta Rogla - 3-dnevna karta za ski trčanje
2 noćne ski karte
1 ulaz u hotelsku saunu
10 žetona za igraonicu u restoranu Smogavc (stolni nogomet, biljar, pikado, stolni hokej)
besplatan parking
opuštanje bojama.


Ponuda se može koristiti od srijede do subote (dnevna ski karta i ski karta za trčanje se koristi četvrtak, petak i subota, a noćna ski karta u četvrtak i petak) ili od subote do utorka (dnevna ski karta i ski karta za trčanje se koristi nedjelja, ponedjeljak i utorak, a noćna ski karta u subotu i nedjelju).

AMEX na do 6 rata, Diners do max. 12 rata!Hotel ima 26 dvokrevetne sobe s pomoćnim ležajevima (uključujući jedan s invaliditetom) i 6 apartmana (suite).
U svim instalacijama, kupaonica s tušem ili kadom i sušilom za kosu, TV / Radio, telefon, sef, mini bar, pristup internetu i balkon sa pogledom na Pohorje.

U blizini hotela nalaze se široke otvorene ravnice s gotovo netaknutom prirodom, duboke šume Pohorja. Brojne biciklističke i pješačke staze, planina vodopad Šumik, Lovrenško jezero lječilište Rogla i kulturna baština (kartuzijanskog samostan, etnološki muzej Skomar kuća, Ošlakova kovačnica, ....), prijateljski i gostoljubivi ljudi te ukusna hrana.U potrazi za odmor i opuštanje u izravnom zagrljaju prirode? Na raspolaganju su Vam različite mogućnosti - od opuštanja u termama Zreče, planinarenja, skijanja u  mjestu Rogli, izleti i prirodna i kulturno-povijesna baština u regiji.Rogla je planina, naselje i ljetovalište u mjestu Zreče Pohorja (slovenski: Zreškog Pohorja) u Općini Zreče u sjeveroistočnoj Sloveniji.

Turizam u Zreče Pohorja prvi put pojavio prije Drugog svjetskog rata. Ideja je bila da se turizam razvije na Rogli zajedno s ostalim turističkim središtima na Pohorju te da se ponudi kompletan paket - skijanja, toplice na Zreče i agroturizam u tom području.


Rogla jedan od skijaških centara u Sloveniji s najboljim snježnim uvjetima i najduže skijaške sezone! Postoji 13 padina dostupni za sve razine skijaša!

Obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail hotel@smogavc.com uz broj kupona po aktivaciji kupona ili minimalno 3 dana prije dolaska.