Salon Tajna ljepote u Zagrebu pomoći će Vam u mršavljenju i oblikovanju vašeg tijela uz bogati paket od 34 tretmana, 1 vakuum vreće, pregled i body scan te plan prehrane nutricionista za samo 790 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Drage dame, za zdravlje i ljepotu vašega tijela ove zime pobrinut će se salon Tajna ljepote u Zagrebu! Počastite se paketom od čak 34 tretmana uz koje dobivate GRATIS 1 vakuum vreću, inicijalni pregled i body scan analizu te plan prehrane nutricionista kako biste svoju liniju održavali i nakon salona! Kupon možete iskoristiti do 31.01.2019.

Paket mršavljenja i oblikovanja tijela: 1 vakuum vreća (- 6,5 cm u obujmu u jednom tretmanu), 2 radiofrekvencije tijela (kombinacija vakumske radiofrekvencije, monopolarne radiofrekvencije zagrijavanjem potkožnog tikva i radiofrekvencije s laserskom zrakom), 2 ultrazvučne kavitacije trbuha, bedara i nogu, 2 limfne drenaže, 5 lipo lasera, 5 body formera, 6 termo deka, 6 body wrappinga fluidom, 6 vibracijskih platformi, inicijalni pregled i body scan analiza tijela, individualni plan prehrane nutricionista gratis!

ODMAH po primitku kupona, obavezna prethodna rezervacija termina i savjetovanje oko prvog dolaska na telefon 01/889-7447!

ULTRATVUČNA KAVITACIJA je bezbolna, neinvazivna, sigurna i brza alternativa liposukciji. Njome se mogu oblikovati svi dijelovi tijela gdje postoji višak masnih naslaga, trbuh, bokovi, bedra, stražnjica, koljena i gornji dijelovi ruku. Površina kože ostaje neoštećena, nema bolova nakon tretmana i zato se klijentica odmah može vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima. Napredna tehnologija ultrazvučne kavitacije omogućuje koncentraciju energije na točno određenoj dubini u tkivu, što osigurava selektivno razbijanje masnih stanica u potkožju. Površina kože, žile, živci i mišići pri tome ostaju netaknuti.

Postupak kavitacije se vrši na način da sonda aparata klizi po koži preko nanijetog ultrazvučnog gela, a kao jedine prateće pojave javljaju se osjećaji topline i relaksacije. Tretmanima kavitacije gubi se nekoliko stotina grama masnih stanica, što je vidljivo i po smanjenju obujma od 2 – 5 cm na mjestima gdje postoje naslage sala ili masni celulit. Rezultati su kod većine klijentica vidljivi već nakon prvog tretmana, no daljnji tretmani još dodatno smanjuju obujam na tretiranom dijelu tijela, a time i njegov opseg.

Aparat je najnovije generacije od 40 kHZ koji ima jače delovanje nego stariji aparati i objedinjuje ultrazvučnu kavitaciju, bipolarnu, tripolarnu, hexapolarnu te vakumsku i lasersku radiofrekvenciju.

LIMFNA DRENAŽA je vrlo učinkovita metoda kojom poboljšavamo mikrocirkulaciju, stimuliramo metabolizam i limfni sustav te ubrzavamo izlučivanje otpadnih materija i viška tekućine iz organizma (lica i tijela). Zbog današnjeg tempa života, stresa, pretjeranog stajanja ili sjedenja vrlo često se susrećemo sa problemima natečenih nogu, loše cirkulacije te pojave nakupina celulita i masnih naslaga na određenim dijelovima tijela. Svi ti medicinski i kozmetički problemi uz sve ostale metode uspješno se tretiraju i limfnom drenažom.

Ciljevi limfne drenaže: efikasna detoksikacija organizma, poboljšanje venske cirkulacije posebno kod proširenih vena i problema sa kapilarima, prevencija i ublažavanju hipostatičkih otoka na nogama, otklanjanje tegoba kod „umornih, teških nogu“, bolja ishrana i regeneracija tkiva, prevencija pojave i otklanjanje celulita, poboljšanje ukupnog stanja imunološkog sistema.

LIPO LASER je inovacija u laserskoj tehnologiji koju još nazivaju i ‘liposukcijom’ bez kirurškog zahvata. Koristi najbrži, jednostavan i siguran način smanjivanja tvrdokornih masnih naslaga, a tretmani su potpuno bezbolni i neinvazivni, bez nuspojava na okolno tkivo. Naš diodni laser najnovije generacije ima 14 dioda koje se postavljaju na ciljana područja tretiranja a samim laserom prodire se do 9 mm potkožno, te se zatim direkno razbijaju masne stanice i ubrzava metabolizam. Masti razbijene laserom tijelo prirodno izlučuje kroz probavni sustav ili putem limfe. Radi se o neinvazivnom laseru niske frekvencije, takozvanom hladnom laseru, koji ne proizvodi toplinu na tkivu pa se zato može primijeniti na bilo koji dio tijela bez ograničenja.

RADIOFREKVENCIJA djeluje na principu elekromagnetskog polja, kontolirano zagrijava dermis i potkožno tkivo dok se površina kože ne zagrijava do tog stupnja kao unutrašnjost pa su zato tretmani neinvazivni i vrlo ugodni.  U našem salonu dostupne su Vam vakumska, monopolarna, bipolarna, tripolarna i heksapolarna radiofrekvencija s dodatkom laserske zrake.

Naša heksapolarna radiofrekvenicja je inovativni model RF -a, jer sonda ima dodatak LASERSKE ZRAKE koja poboljšava i produbljuje djelovanje RF struje te vidljivo djeluje na proizvodnju kolagena i zatezanje kože. Proces regeneracije kolagena nastavlja se kroz nekoliko slijedećih tjedana i mjeseci ako se tretmani ponavljaju. Kolagenu, naime, treba duže vrijeme da se obnovi do kraja, ali je zato efekat zatezanja dugotrajan.  Lasersko svjetlo uz to znatno poboljšava cirkulaciju i mogućnost topljenja masnog tkiva.

Monopolarna RF djeluje naglašeno na topljenje masnog tkiva. Koristi se kod debljih slojeva masti jer prodire dublje. Za dobivanje najboljih rezultata ponekad je potrebno kombinirati upotrebu monopolarne i heksapolarne RF s laserskom zrakom.

TERMO DEKA je pasivna i izuzetno ugodna terapija koja traje 40 minuta. Temperatura se može regulirati između 40 i 60 stupnjeva zagrijavanjem 4 zone: ruku, trbuha i nogu a prema želji klijentice. Princip rada se temelji na infracrvenom zagrijavanju deke koje potiče cirkulaciju krvi, oksigenaciju, ukupni metabolizam s ciljem detoksikacije, opuštanja mišića i živaca, redukciju celulita i masnih naslaga. Kompjuterski sistem osigurava regulaciju temperature fokusiranu na cijelo tijelo ili na ciljani dio. Zagrijavanje potiče i propusnost limfnih čvorova, jača imunološki sustav te potiče dobro raspoloženje što je vrlo važno kod mršavljenja.

BODY WRAPPING je ovijanje tijela u foliju je vrlo učinkovita metoda smanjivanja potkožnih masnih jastučića i opsega tijela. Istodobno smanjuje celulit, pojavu strija i vidljivo poboljšava izgled kože već nakon prvog tretmana. Klijentica se najprije ravnomjerno namaže kremom te zatim zamata u foliju. Preporučuje se body wrapping kombinirati s termo dekom koja zagrijavanjem dodatno pospješuje djelovanje kreme i na taj način daje najbolje rezultate. Krema koja se nanosi na problematične dijelove ima učinke lipolize (sagorijevanja masnoće) , te je izvrsni stimulator odvođenja vode i toksina iz organizma. Povećava vlažnost kože, istovremeno je njeguje te joj daje elastičnost i čvrstoću. Uklanja znakove umora i stvara osjećaj opuštenosti, a također je i jedinstveni alat u borbi protiv pretilosti.

Ukoliko nakon odrađenih tretmana ne izgubite do 30 cm u obujmu, dobivate dodatnih 5 tretmana po izboru gratis (potrebno se pridržavati dobivenog plana prehrane i savjeta o dodatnoj fizičkoj aktivnosti kako biste ostvarili garanciju).