Skijanje na Jahorini uz Augusto travel i prijevoz autobusom iz Zadra,
Šibenika i Dugopolja! 5 dana/4 noćenja s doručkom u Pansionu Ognjište, razgled Sarajeva, starog grada, Mostara...1199kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Polazak u ranim jutarnjim satima iz Zadra uz zaustavljanje u Šibeniku i Dugopolju. Ponuda se može iskoristiti isključivo za odabrani datum od 16.01. do 20.01.2019. ili od 17.02. do 21.02.2019.!

Skijanje na Jahorini

NAJBOLJE SKIJALIŠTE U BIH – 40 KM DOBRO UREĐENIH SKIJAŠKIH STAZA – 3 ŠESTEROSJEDEŽNICE, 1 2-SJEDEŽNICA, 4 VUČNICE – IDEALNI UVJETI ZA SVE KATEGORIJE SKIJAŠA – BOGATA UGOSTITELJSKA I ZABAVNA PONUDA

Termini: 16.01.-20.01.2019.; 17.02.-21.02.2019.

Plan putovanja

Polazak u ranim jutarnjim satima iz Zadra uz zaustavljanje u Šibeniku i Dugopolju. Nastavak putovanja prema Sarajevu, po dolasku u Sarajevo se sastajemo s lokalnim vodičem koji će nas upoznati sa Sarajevom i njegovom poviješću.  Nakon razgleda i slobodnog  vremena se nastavlja putovanje na Jahorinu.

Sljedeća tri dana možete uživati na snijegu!

Polazak sa Jahorine je predviđen u 10 sati, na putovanje prema Hrvatskoj se zaustavljamo u Mostaru gdje se možete prošetati starim gradom, potom nastavak putovanja prema Dugopolju, Šibeniku i Zadru.

Olimpijska skijališta na Jahorini nalaze se samo pola sata vožnje od grada Sarajeva. 

Jahorina, specifična po svojoj dobroj konfiguraciji terena, obiluje raznovrsnim skijaškim stazama ukupne dužine do 20 km2 staze su okarakterizirane kao crne, 14 kao crvene te 4 kao plave.

Na Jahorini možete uživati i u stazama za skijaško trčanje, a možete iznajmiti i motorne sanke.