Uz MountVacation uživajte u poznatom francuskom skijalištu Les Orres uz osmodnevni najam apartmana za 4 do 8 osoba u apartmanskoj rezidenciji Les Hauts de Préclaux 3*! Mogućnost prijevoza iz Zagreba!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

MountVacation i Les Orres u francuskim Alpama pozivaju Vas na skijanje! Iskoristite ponudu za najam apartmana za 4 do 8 osoba uz popust na ski pass, šestodnevnu školu skijanja i mogućnost rezervacije autobusnog prijevoza uz Zagreba! Kupon se može iskoristiti od 05.01. do 12.01.2019.!

Apartmanska rezidencija Les Hauts de Préclaux 3* by Infini, Les Orres

Smješten na 1800 m nadmorske visine, glavno je središte mjesta Les Orresa u francuskim Alpama. 

Oko središnjeg trga nalaze se trgovine i restorani koji svojom srdačnošću i gostoljubivošću uljepšavaju vaš odmor i boravak: 5 restorana (uključujući Winter Lounge i Pizza Bois Méan), Le Curious wine bar, 2 trgovine (uključujući i jednu s radnim vremenom od 08 do 20h), snack Mac Mountain, 3 sportske trgovine, shop s novinama i suvenirima, pekarnica, trgovina lokalnim proizvodima Le Goût des Orres, 2 škole skijanja, vešeraj, turistički ured i ambulanta.

Apartmani

Svi apartmani imaju dnevni boravak sa dvosjedom (za 2 osobe), 1 ili 2 kupaonice ovisno o smještaju (sa/bez odvojenih toaleta), kuhinju (s hladnjakom, perilicom za suđe, električnim rešoom, mikrovalnom, aparatom za kavu i svime potrebnim za kuhanje i jelo), balkon i/ili terasu s pogledom.

Prije kupnje kupona OBAVEZNA PROVJERA slobodnih termina i soba, a odmah nakon kupnje i primitka kupona OBAVEZNA rezervacija termina i sobe na e-mail cs@mountvacation.com ili na broj telefona 00385 1 5534 438!