Smjestite se u centru Beograda i uživajte u raskoši Apart-hotela Downtown Apartmani Bane uz 2 noćenja, bocu vina ili šampanjca, kavi dobrodošlice, sve za 2 osobe uz 50% popusta!

14 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi i za Docek Nove godine u Beogradu! Uživajte u prekrasnom Apart-hotelu Downtown Apartmani Bane koji je smješten u top centru Beograda samo par koraka od Trga Republike! Kupon vrijedi za 2 osobe godinu dana -do čak 31.12.2014!

 Ponuda uključuje:

3 dana, 2 noćenja za 2 osobe u u Beogradu u APART-HOTEL Downtown Apartmens Bane,
late check in-om ili late check out-om (što znači da se možete prijaviti od 8 ujutro ili ostati zadnji dan do 18h po izboru),
boca vina ili šampanjca,
kava dobrodošlice na poklon.


Apart-hotel Downtown Apartmani Bane nalaze su u strogom centru Beograda, samo par koraka od Terazije i Trga Republike (Knez Mihajlova) u Nušićevoj ulici.

Hotel ima sobe i apartmane koje su kategorizirane sa 3 i 4 zvijezdice. Recepcija hotela radi 0-24h s fleksibilnim rezervacijama kako bi ugodili svojim gostima.

U ponudi su uključene dvokrevetne sobe s duplim krevetima ili sa 2 zasebna kreveta zavisno o raspoloživosti.


Sve sobe su novi i elegantno namještene i imaju klima-uređaj, kupaonicu s tušem i sušilom za kosu i kabelske LED TV, besplatni bežični pristup internetu.

Kalemegdan tvrđava je udaljena samo 200 metara. Stara boemska četvrt u Beogradu, Scadarlija, koji ima nekoliko restorana, može se doći u roku jedne minute hoda. 

Downtown Apartmani Bane je nadomak brojnih restorana (domaća kuhinja, pekare, Mc Donalds -a), bankomata (banke ), trgovina i barova.

Glavni autobusni i željeznički kolodvor je 1,5 km, a Beograd Zračna luka je na udaljenosti od 15 km.