Istarski specijaliteti i doček 2019. u gradiću s dušom! Šarm istarskog Novigrada i odmor u Villi Bionda uz 3, 4 ili 5 noćenja za dvoje uz bogatu novogodišnju večeru u konobi Gatto Nero...od 2599kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U apartmanima goste će dočekati: boca negazirane i gazirane vode; boca crvenog i bijelog vina; pakiranje domaćih ručno rađenih raviola punjenih sirom; maslinovo ulje s tartufima; tartufata i originalni recept konobe Gatto Nero za pripremu tjestenine s tartufima! Kupon za ponudu vrijedi od 28.12.18. do 02.01.19.!


NOVOGODIŠNJI PRAZNICI U NOVIGRADU

VILLA BIONDA

Novigrad – romantika, tišina, šetnja uz more, nezaboravan zalaz sunca… samo je dio asocijacija koje vežemo uz ovaj istarski gradić s dušom.

Novogodišnji praznici poseban su dio godine, to su dani koje smo namijenili uživanju i opuštanju u društvu prijatelja ili romantičnom bijegu s dragom osobom.

Villa Bionda pravi je odabir za romantičare, one koji ne vole gužvu i ljubitelje finih istarskih specijaliteta!           

                                                                                  
Sve vas koji odaberete Novigrad i Villu Biondu za Novogodišnju destinaciju očekuje ugodan boravak u našim apartmanima za 2 + 2 osobe i uživanje u tartufima s domaćom tjesteninom, boškarinu, svježim škampima i novigradskim školjkama.


Odaberite odmor u trajanju od 3, 4 ili 5 noćenja uz večere u konobi Gatto Nero. Večera uz koju ćete se opustiti prije dočeka Nove 2019 ima 6 sljedova koji će vas provesti kroz sve specijalitete po kojima su Istra, Novigrad i Gatto Nero prepoznatljivi.

U cijeni novogodišnje večere uključeno je i piće dobrodošlice!