Žive jaslice u Postojnskoj jami i posjet adventskoj bajci Ljubljane 30.12.2018. uz Best Travel i prijevoz autobusom iz Zagreba, licenciranog pratitelja putovanja...155 kn/osobi!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Polazak autobusa s Autobusnog kolodvora Zagreb u 6:30 (peroni 502 – 506)! Kupon možete iskoristiti isključivo za ovo putovanje i odabrani datum 30.12.2018.!


Žive jaslice u Postojnskoj jami i Ljubljana

Program puta:

Polazak autobusa s Autobusnog kolodvora Zagreb u 6:30 (peroni 502 – 506). Vožnja Hrvatskom te dalje kroz Sloveniju do ulaza u Postojnsku jamu. U vrijeme adventa Postojnska jama postaje jedna posebna pozornica sa svjetlosnim i zvučnim efektima te živim jaslicama. Dvorane i hodnici pretvaraju se u koncertne pozornice pa sa svih strana možete čuti pjevače i druge muzičare. Jama se obilazi vlakom i pješice, a obuhvaća kompleks podzemnih tunela, galerija i dvorana dug čak 24 kilometra. Ne smijemo zaboraviti da je to dom čovječje ribice te mjesto gdje možemo vidjeti mnoge tajne Zemljine prošlosti. 


Nakon razgleda Postojnske jame odlazimo put Ljubljane. Glavni grada Slovenije koji je u ovo doba godine odiše jednom pravom bajkom. Sa svih strana širi se slatki miris cimeta, medenjaka, kuhanog vina. Ovdje možete probati i poznatu slovensku poticu, pravu božićnu deliciju punjenu makom ili orasima i pečenu u pravim glinenim posudama. Uz pratitelja putovanja predlažemo šetnju centrom Ljubljane te obilazak: Tromostja, Mesnog trga, crkve sv, Nikole, Zmajev most, a možete se popeti i na stari Ljubljanski grad.

Polazak iz Ljubljane predviđen u 18:00 sati. Dolazak u Zagreb u večernjim satima.